Wpis z mikrobloga

@LeopoldStuff: aa to wiem też robiłem z tego przepisu, super wychodziła.

Musisz kamień pod samą grzałką ustawić, turbo grill żeby grzałka ciągle czerwona była. Ta pizza ma obrywać tym żarem z grzałki.
Jeśli tak robiłeś to rzeczywiście może już lepszej nie zrobisz.

Chociaż piekarnik piekarnikowi nierówny, nawet jak się oba do 300 nagrzewają.
@picajolo: vito tam bez takich kombinacji niby robi, tylko piekarnik 300 stopni z kamieniem zostawionym na niecałą godzinę i pizza jak z obrazka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale spróbuję z grzałka na full. Kiedyś próbowałem ale na starym kiepskim piekarniku, spróbuję następnym razem na obecnym bo grill w nim faktycznie jest mocny
@barto125: a jeszcze dopytam bo widzę że ser i składniki się nie przypiekły. Dajesz najpierw samo ciasto z sosem pomidorowy do piekarnika a potem dodajesz resztę składników? Czy wkładasz kompletnego placka od razu? Ile czasu pieczesz ?