Wpis z mikrobloga

Każdy, potwarzam każdy kuc wolnościowiec powinien dokładnie obejrzeć ten fragment (ci bardziej zainteresowani mogą cofnąć o 2 minuty). Popatrzcie tylko kogo wpuściliście zamiast K*rwina i biednego europosła Wilka

To moi drodzy jest właśnie Konfederacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ruch Narodowy z maską Korwina (zaraz ją zrzucą) - wiadome było od lat, ale wy się dopiero niebawem przekonacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

#bekazkonfederacji #konfederacja #wybory #polityka
conamirko - Każdy, potwarzam każdy kuc wolnościowiec powinien dokładnie obejrzeć ten ...
  • 11
@conamirko: @prismo no ale co tu jest do rozumienia, katolsko-narodowy elektorat, który nie chciał głosować na liberałów, nie mając za bardzo alternatywy, wybrał babę, którą kojarzył z nazwiska swojego lidera, przecież nie głosowały na nią kuce przez pomyłkę
@conamirko: ja nie wiem o co chodzi Konfederacji i jej wyborcom, wiem że w jej ramach są dwa bardzo odrębne elektoraty i w obwarzanku podwarszawskim elektorat narodowy był na tyle silny, że mało rozpoznawalna medialnie kobieta zebrała więcej głosów niż dwa mocne nazwiska kojarzone z liberałami łącznie - z tego wynika, że tam nie było chęci głosowania na przedstawicieli tego nurtu Konfy (a jeszcze należałoby się zastanowić, ile potencjalnie "narodowych" głosów
@conamirko: Ale już są siłownie tylko dla kobiet i co? Jak ktoś tak chce prowadzić biznes to niech sobie prowadzi.

@stepienz13posterunku: ja się no nie zgadzam o siłownie, baseny czy spa tylko dla kobiet. I będę rozmawiał z posłami z mojego okręgu, by takie sytuacje ze względu na dyskryminacje na płeć ograniczyć do zera.

Tylko nie wiem jak twoja wypowiedź jakkolwiek tłumaczy te #!$%@? bosakowej?
@edenmar: Nie był, ludzie się #!$%@? na Korwina że #!$%@? dzień i dali mu to do zrozumienia. Rzeczywistość jest jaka jest ale skoro trzeba pozyskiwać głosy od mas to nie można się z nimi komunikować w taki sposób.
@Dopopopulis: no i dlaczego nie przerzucili tych głosów na Wilka, tylko na losową Karynkę kojarzoną tylko z tym, że jest żoną lidera narodowców i z zamordystyczną katolicką organizacją? bo że nie chcieli Korwina to już rozumiem, ale nie wiem czym wolnościowcom podpadł biedny prawie-europoseł Wilk