Wpis z mikrobloga

@Desire22:

Wicepremier skomentował doniesienia prasowe i zaznaczył, że mogły zostać jego słowa "inaczej zinterpretowane".

- Program 500 plus jest inwestycją w przyszłość Polski, ta inwestycja zwróci się i dlatego nie mieliśmy wątpliwości, że warto ją finansować, około 20 mld złotych to niewygórowany koszt. Jeśli moje słowa na ten temat zostały inaczej zinterpretowane, to jest to całkowicie błędna i nieprawdziwa interpretacja - podkreślił Morawiecki.
  • Odpowiedz
@ciekawostki-i-nie-tylko-tv: przecież oni na bezczela podmienili prorgram na swojej stronie ze starego na nowy. Kompletnie nowy PDF wjechał na taczkach, gdzie już wszystko jest pozmieniane łącznie z dobrowolnym ZUSem. 9 miesięcy jechali na tym programie w ostatnim tygodniu podmianka i zmiana śpiewki. PIS przy tych gnojach to jest PIKUŚ... teraz wszystkie media będą ich chwalić. Teraz dopiero będzie DEMOKRACJA. Lewica zostanie rozjechana na dzień dobry i półdebil Kosiniak-Kamysz z cwaniakiem
  • Odpowiedz
@srogi_grzyb: Dodając post w okolicach 6 masz matematycznie największą szansę że znajdzie się w gorących. Przynajmniej tak mi kiedyś wyszło jak zescrapowałem mirko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Widocznie jego mocodawcy o tym wiedzą. Muszę sobie oznaczyć te konta i zrobić kiedyś analizę tego o których godzinach działają. Nie zdziwiłbym się jakby niektóry konta były prowadzone na dwóch zmianach XD
  • Odpowiedz