Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2958
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
PobierzBrutalna prawda, której nikt wam nie powie, ale nie chcę, żebyście dłużej toczyli kamień, który i tak sturla się z drugiej strony górki.
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Bym coś napisał o szkole, religii itp, ale mnie to już nie dotyczy.
@zalmicie:
1/ u------a finasowania kościoła
2/ u------a religii
- likwidacja podatku belki albo wprowadzenie jakiejś kwoty wolnej od podatku.
- powiązanie progów podatkowych z minimalną/średnią pensją albo liniowy podatek dochodowy,
@zalmicie: właśnie oczekuję przeciwieństwa tego czyli coś pokroju przekonania UE, Niemiec, Francji i innych, że trzeba w nas ładować kasę na obronę i ściągnięcia dużej ilości hajsu na ten cel,
coś w stylu "to mu będziemy na pierwszej linii i to my będziemy bronić UE więc dawać nam tutaj kasę"
no i poprawę sytuacji w wojsku, na tule, że inne kraje
Władza ustawodawcza nie wykraczaja poza swoje uprawnienia, no niezły dyrdymał xd
1. przywrócenie normalności i realnego dostępu do programów i instytucji typu NCBiR, bez znajomości,
2. usunięcie partyjnych miernot na kierowniczych stanowiskach,
3. usunięcie partyjnych miernot bez kompetencji, poupychanych na niższych, nieproporcjonalnie płatnych stanowiskach,
4. Posprzątanie i odpartyjnienie w TVP,
5. Racjonalna politykę
@zalmicie: dobrze się czujesz? xD