Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +548
Nie rozumiem dzisiejszej młodzieży i chyba nie zrozumie ( ͡° ʖ̯ ͡°) młody chłopak (26 lat) miał, dobrze płatną robotę na Mazurach (6000 zł) jako kierowca, na spluniecie od domu, 5 dni w tygodniu 8/9 godzin i koniec to k---a nie chciał się popisać przed jakimiś przyjezdnymi lachonami i pojechał po pijaku. Stracił prawko i robotę.I teraz jęczy oczywiście rodzinka, że niewinny (miał 1,2 promila) i jak można
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

to tak jak z zajmowaniem krymu od dwóch lat czy trupami na ulicy podczas pandemii
Przelicz sobie procenty na mandaty
Lewica już wyciąga rączki do PiSu mówiąc, że bez nich nie da się stworzyć rządu.
XD