Aktywne Wpisy
mrocznegacie +540
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +124
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
#przegryw #finanse #praca #pracbaza #korposwiat #korpo #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze jakieś pytania ?
40 000h przez 8 lat
((40000/(8*12))/4)/5
wychodzi mniej więcej 20 godzin w dzień pracujący poniedziałek-piątek
Też robię w korpo i zastanawiam się co można robić przez 14 godzin jak czasem nawet na te standardowe 8h nie mam roboty.
Niezły robot z niego i pewnie kumaty gość.
Miałem okres 10 lat temu gdy samemu pracowałem przed kompem po 14 godzin przez kilka miesięcy i na pewno tak dobrze jak ten koleś się nie wygląda. Widać, że dba on o siebie, ma czas na jakiś sport, dobre odżywianie.
Założę się, że jego dzień pracy to kilka godzin rozmów z klientami, ze dwie godziny rozdzielenia zadań podwładnym. Ze 3 godziny pracy w pełnym skupieniu. Szacuję na podstawie ludzi
Może to 14h czy 12h to on ma się świecić na zielono na jakichś teamsach albo odpisywać na maile. Czyli to jest bardzo elastyczne.
Litości, nie po to robi się outshoring płacić stawki jak w HQ (-‸ლ) bardziej obstawiałbym coś rzędu 35-45k na B2B plus akcje z paruletnim vestingiem.
Swoją drogą, co robią na wypoku facjaty osób które nie są osobami publicznymi (prawo prasowe) ( ͡º ͜ʖ͡º) trochę cringe
@straz_konsumencka: chyba jako manager a nie partner... 1kk na bank zaniżone również