Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Może nie każdy wie ale Łona wspólnie z Koniecznym i Krupą wypuścili dzisiaj album "TAXI".
"TAXI" to rezultat współpracy szczecińskiego rapera z muzykami ze składu Siema Ziemia: Andrzejem Koniecznym i Kacprem Krupą. Z rozmów prowadzonych z taksówkarzami i taksówkarkami przez Łonę i Zuzę Głowacką (producentkę wykonawczą albumu) utkali oni album "TAXI" — uniwersalną, a przy tym osobistą wypowiedź o współczesności, muzycznie zaczepioną między hip-hopem, jazzem i elektroniką.
Jestem już po przesłuchaniu i powiem szczerze, że świetna płyta i aktualnie topka tego roku.
Linki:
SPOTIFY
YOUTUBE
#nowoscpolskirap #lona #polskirap #rap #muzyka #gruparatowaniapoziomu