Aktywne Wpisy
Aureolus +71
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
ChlopoRobotnik2137 +1002
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
#wybory #bekazprawakow #konfederacja #polityka
pojęcia matematyczne definiujemy na podstawie własnych uczuć
ile to jest połowa? 55? 60? tyle ile ci akurat aktualnie pasuje do tezy XDXDXDXD
@schweizer: ty widzę, dalej nie rozumiesz co ja do ciebie napisałem. Dlaczego dyskusja z sekciarzami zawsze musi być taka żenująca? xD
@Shagal: Nie, po prostu kryptopisowcy mogli iść nie głosować zamiast dosłownie wybierać większe zło.
musisz sumować pozostałe 10% z wszystkich kandydatów opozycji a i tak wychodzi mniej głosów na PiS niż u konfy XD
@schweizer: tak tytanie intelektu bo po za pisiorkami jesteście drugą największą partią głosującą na dudę a by tego było mało to głosy wyborców całej opozycja w sumie nie oddała tyle głosów na dudę
@LubiePieski: Mam nadzieję, że odwalą. Chcielibyście mieć za łatwo. Gotuj bigos. xD
Patrzac scisle matematycznie/logicznie to tak jak napisales prawda, ale jednak bez wspomnienia, ze roznica jest calkowicie stykowa, to zdanie staje sie manipulacja. Bez odbioru, bo tlumaczac takie oczywistosci czuje sie jak bylbym w przedszkolu.
Prędzej bym sobie rękę odgryzł niż zakreślił nią krzyżyk przy tej WEFowej Schwabskiej pacynce Trzaskowskim.
w sumie to i kiedys to bylo odgrywane kiedy schetyna tez mial takie parcie, tak go cisnelo zeby zaistniec
to i tuska tak cisnie i on nigdy nie zrozumie ze po brukseli to on jest juz skonczony, on nawet jesli cos tam wygra to jest nadal tym walesa ktory przegral z kwasniewskim
tusk to wogle nie rozumie tego ze w brukseli byl nieskuteczny i w kraju byl nieskuteczny, holownia nigdy niczym tam nie rzadzil to i jeszcze mogli by mu dac szanse o ile przestalby sie kompromitowac ukladami z pslem i byciem podnozkiem tuska ktory wychodzi na starego dziada majacego problem ustapic
Osobiście nie poszedłem na wybory, bo żaden z kandydatów mnie nie zadowalał
PiSu nie lubię, dupiarza zresztą też
@LubiePieski: skąd wy się bierzecie? xd