Aktywne Wpisy

Arbuzlele +159

faramka +45
No i w końcu trafił mi się Mikołaj niepodpisany 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Nie to, że nie chce, bym wiedziała, kim jest, ale dał mi zagadkę do rozwiązania. Polega ona na przeszukaniu wpisów na tagu z zeszłego roku i znalezieniu pewnego elementu, który dostał również jego poprzednie odbiorca. A JA JESTEM ŚLEPA I NIE MOGĘ ZNALEŹĆ.
O czym pisałam tu: https://wykop.pl/wpis/79417655
Tak więc na razie nie wywołam mojego Mikołaja tutaj,
Nie to, że nie chce, bym wiedziała, kim jest, ale dał mi zagadkę do rozwiązania. Polega ona na przeszukaniu wpisów na tagu z zeszłego roku i znalezieniu pewnego elementu, który dostał również jego poprzednie odbiorca. A JA JESTEM ŚLEPA I NIE MOGĘ ZNALEŹĆ.
O czym pisałam tu: https://wykop.pl/wpis/79417655
Tak więc na razie nie wywołam mojego Mikołaja tutaj,

źródło: wykopaka2024
Pobierz
Czy pobraliście już najnowszą wersję wykopowej aplikacji dla Androida? Jeśli nie, czas to nadrobić! ( ͡º ͜ʖ͡º)
W wersji 5.0.25 przygotowaliśmy dla Was:
- przy znaleziskach - dla autorów - dodaliśmy możliwość edycji treści;
- dodaliśmy dodatkowy przycisk odświeżania we wpisach i znaleziskach;
- poprawiliśmy bug z wyświetlaniem treści komentarza po kropkach z użyciem <>;
- na Mikroblogu poprawiliśmy padding dla licznika plusów komentarzy;
- poprawiliśmy zaślepkę związaną z czarnymi listami, rozróżniamy obecnie blokowany tag od blokowanego użytkownika, poprawiliśmy również jej wygląd;
- wprowadziliśmy zaznaczanie i kopiowanie systemowe tekstu dla Android >= 12;
- wdrożyliśmy również wiele innych drobniejszych usprawnień.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
Dodatkowo mogliście również zauważyć wprowadzone poprawki przy odczytywaniu prywatnych wiadomości, poprawioną czcionkę w hitach, usuniętą informację o wspieraniu gfycata czy wprowadzoną możliwość ustawienia adresu e-mail oraz hasła na kontach założonych za pomocą serwisu Facebook.
Wiemy również o tym, że u części z Was pojawiają się problemy związane z działaniem strony - dziękujemy za to, że informujecie nas o sytuacji. Aktualnie problem jest nam znany, pracujemy nad rozwiązaniem, które rozwiąże zgłaszany przez Was błąd (ง •̀_•́)ง
[Marka własna; autoreklama]
#wykopchangelog #wykop #wykopnaandroida #technologia
źródło: Wykop
PobierzTak trudno odpowiedzieć?
źródło: 83014414_2778439295538426_3277760259661234176_n
PobierzKomentarz usunięty przez autora
- zarówno na komputerze jak i w wersji mobilnej polecam dodatek
Wykop X Style
Wykop X dodaje ponad 400 opcji do dostosowania wygladu i działania Wykopu do swoich preferencji
oraz naprawia kilkanaście najpopularniejszych problemów działania strony internetowej.
źródło: image
Pobierzprodukcja: (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
zarząd: (ง •̀_•́)ง
żądam wyjaśnień!
źródło: 305557da8dc7254bfd989460b8f692dd651f7296ab18ac1b4ab7d7a0a19475f8
PobierzCzyżby frontendowcy mocno w wała lecieli z Białke, i mu wciskali kit, że to duża, czasochłonna poprawka, i za to sobie wpisali kilka godzin roboty?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: ksiandz
Pobierz(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)