Aktywne Wpisy

co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało

#tosachiny #chiny #motoryzacja
źródło: IMG_6672
PobierzDalej nie możesz powiedziec nic o pewnej masakrze?
A Mercedes to się może pchać w bana na rynek Amerykański ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Inna sprawa, że g---o w papierku stąpa po cienkim lodzie, amerykanie mogą to chętnie ôbrać za atak na ich rynek i myk, ban dla mercedesa.
I wrzuca zdjęcie HMS xDDD
Zesra się a nie dostarczy. Już widzę jak zastąpi aktualnie najnowszego AP na rynku.
Niech lepiej sprzeda byd czy innej chińskiej marce, to może będzie dało się z tego korzystać
@LuckyStrike: śmiejemy się z pracownika komunistycznej dystopii spamującego na wykopie
@dziacha: nie tylko Niemcy. Cała Europa już dawno wyleciała z rynku nowoczesnych technologii IT. Takie urządzenia jw. można sobie nabyć najwyżej w USA, Korei albo Chinach właśnie. Nie do końca rozumiem jak do poważnego produktu wysokiej klasy można dobrowolnie wsadzić chińskiego szpiega,
Ale ja mam Mazdę
Bo pewnie nie chodzi o rządową kontrolę, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)