Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +81

Salido +185
Minął 5. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
21 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
21 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
21 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
21 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-29
Pobierz
@mirko_anonim: Sam sobie szczerze odpowiedź czy w to wierzysz - czy jak Ci (odpukać) zaczną umierać bliscy, albo sam będziesz śmiertelnie chory to też wizja bycia "unikalną jednostką" coś Ci da.
Ja jestem święcie przekonany, że większość tych ateistów w takich chwilach by składała modły do jedynego Boga o jakim
@mirko_anonim: a skąd wziąłeś ten pomysł, że osobowość to zło?
@Dietetyq: Ale wiesz, że nawet gdyby każdy ateista, który żył, żyje, i będzie żył zrobił coś takiego, to nie sprawi to, że bóg kultury, w której przyszło ci się urodzić i wychować stanie się
Nie tyle osobowość, co ego i nie tyle zło co iluzja.
@mirko_anonim: Nie wiem skad masz te rewelacje...
Chodzi o to, zeby Boga stawiac na pierwszym miejscu - bo to jest milosc nadrzedna nad innymi.Ta milosc ma nadawac sens naszemu zyciu i potwierdzic, ze jest indywidualne i unikalne, a nie warunkowane zyciem innych (rodziny, przyjaciol i innych).
Ma to implikacje w kontynuacji zycia - czyli jezeli odejdzie od Ciebie/ umrze ci bliska osoba, to