Aktywne Wpisy
zgubiles_sie_jelonku +268
Nie ma drugiego tak złodziejskiego i kantujacego sklepu jak Biedronka.
Gapiłem się dzisiaj w cenowke produktu chyba z minute i wciąż nie byłem w stanie ogarnac, gdzie tam jest cena regularna. Mało tego, te gnojki się tak wycwanily, że na czytnikach cen nie pojawiaja sie juz ceny regularna jak kiedys tylko te same cenowki promocyjne co przy półkach. To chyba jedyny taki sklep, w którym o cenie produktu klient dowiaduje się przy
Gapiłem się dzisiaj w cenowke produktu chyba z minute i wciąż nie byłem w stanie ogarnac, gdzie tam jest cena regularna. Mało tego, te gnojki się tak wycwanily, że na czytnikach cen nie pojawiaja sie juz ceny regularna jak kiedys tylko te same cenowki promocyjne co przy półkach. To chyba jedyny taki sklep, w którym o cenie produktu klient dowiaduje się przy
Cancermoon +28
Ale mnie irytuje to mieszkanie w tej rodzinie, wszystko trzeba robic ,,bo tak wypada,, czyli mam wstawać jesc rosol w niedziele, potem obiad o 14, zlozyc lozko oczywiscie, najlepiej wstac o 6 rano i pojsc do kosciola. I oczywiscie w zyciu zadnego alkoholu czy imprez bo to dla debili jest. Czemu sie urodzilem w tak zacofanej rodzinie? Teoretycznie oni sobie dobrze zyja, ale z 2 strony nie. Potem gadaja, ze ja spie
Dzisiaj jest 8 października, data na tabliczce śmierci ozdoby to 8 października.
#gra sz?