Aktywne Wpisy
capol2 +186
Puszczanin +86
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale ten filmik Konopskiego montuje jakiś tęczowy kukold oskarek XD nie oczekujcie za dużo
#famemma #pandoragate
#famemma #pandoragate
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
@Lardor: To tylko lekka rozrywka do kotleta. Przypisujesz mu znaczenie, którego nie ma.
@Lardor: Nie mam pojęcia o temacie którego to dotyczy, ale forma rozemocjonowanego bóldupiącego wykopka sprawia, że jak najbardziej rozumiem, że ktoś nie chce tego u siebie widzieć. Bez problemu można takie dyskusje prowadzić normalnie, jak ludzie bez kompleksów.
@Lardor: Narazie to widzę, że potrafi. Też bym nie podjął dyskusji w takiej formie, więc jak najbardziej rozumiem, że to #!$%@?ł. Ma rację, że to passive-aggressive.
@Lardor: Że #!$%@? chamskie komentarze? Dobre sobie. Należy to jak najbardziej robić.
@SonyKrokiet: O matko, wykopek w pełnej krasie. Jedyna forma dyskusji jaką potraficie podjąć. Nigdy do meritum, zawsze rozemocjonowane dziewczynki muszące wpleść swoją tłumioną agresję. Dokładnie to samo co w dyskutowanym komentarzu. Urocze ale i smutne.
@Lardor: Wykaż mi ją. Zapraszam. I spróbuj stłumić nienawiść i gniew. Nawet się nie znamy, a już takk silnie jesteś ustosunkowany.