Aktywne Wpisy

duzy_krotki +86

Richtig_Piwosz +179
Wysłałem żonie (wydawało mi się, że śmiesznego) mema. Dostała takiego zwarcia, że od południa się do mnie nie odezwała.
#heheszki #zwiazki
Różowe pewnie stwierdzą, że słusznie. Jak do tej pory niebieskich rozśmieszył.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#heheszki #zwiazki
Różowe pewnie stwierdzą, że słusznie. Jak do tej pory niebieskich rozśmieszył.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: IMG-20250127-WA0000
Pobierz

#polska #polityka #konfederacja
@NowyUzytkownikWykopu: ile trzeba miec iq aby cos takiego napisac
@NowyUzytkownikWykopu: też tak uważam. Konferencja jest dosłownie jedyną nadzieją dla tego chlewu obsranego gównem zwanego dla niepoznaki Polską. ¯\(ツ)/¯
@Winatuska: mocne argumenty. Szkoda, że takie trochę nieistniejące.
Swoją drogą też zauważyliście taką prawidłowość, że jeśli ktoś używa tekstów typu POpaprańcy, PiSdzielce albo Kofederosja to praktycznie za każdym razem okazuje się, że ma niewiele do powiedzenia i delikatnie ujmując zbyt madry to nie jest. ¯\(ツ)/¯
@Winatuska: szkoda ci czasu na merytoryczną dyskusję, a nie szkoda na pisanie prymitywnych pyskówek. Fajny g---t na logice. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OlFunkyBastard: na wprowadzenie państwa kościelnego? Serio kiepsko jest z narodem jeśli jedyną nadzieję widzi w populistach i wariatach.
@echelon: w którym punkcie programu deklarują wprowadzenie państwa kościelnego? Gdybyś wiedział o czym mówisz nigdy byś tego nie napisał. Politycy Konfederacji są wierzący ale jednocześnie są zwolennikami rozdziału państwa od kościoła.
@echelon: serio kiepsko jest z poziomem argumentacji. Tylko prostackie wyzwiska I zero konkretów. Podobny smutny poziom reprezentuje sobą większość przeciwników
@OlFunkyBastard: Ou, ktoś ma specyficzną, bardzo selektywną wizję swoich idoli politycznych. Ano w tym punkcie panie kolego:
"niniejszym zgodnie wyrażamy szczerą wolę poddania naszego życia prywatnego i publicznego panowaniu Chrystusa Króla Polski oraz
opiece Jego Najświętszej Matki, Królowej Korony Polskiej**. Przy czym Ich władzę nad sobą pojmujemy całkowicie realnie, bynajmniej nie tylko
@NowyUzytkownikWykopu: a podaj przykłady tej ich znajomości biznesu
@OlFunkyBastard: Korwin? Przejrzyj sobie po kolei wszystkich liderów na listach konfy. No chyba, że specjalnie zrobiłeś fikołka, że tu niby tylko o korwina chodzi