Wpis z mikrobloga

Jeżeli konfederacja się sprzeda, zacznie robić to co wszyscy, powiem wam tak całkowicie szczerze, trzeba w---------ć z tego kraju, to nie są żarty. Każdy chce żyć lepiej, ale jak tu żyć lepiej? Komuna cały czas trwa, znajomy płaci 6 tysięcy zusu, rozumiecie? I jak tu wyjść na prosto, jak tu dogonić chociażby takiego Elona Muska, skoro państwo w-------a niczym świnie twoje ciężko zarobione pieniądze.
#polska #polityka #konfederacja
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeżeli konfederacja się sprzeda, zacznie robić to co wszyscy, powiem wam tak całkowicie szczerze, trzeba w---------ć z tego kraju

@NowyUzytkownikWykopu: też tak uważam. Konferencja jest dosłownie jedyną nadzieją dla tego chlewu obsranego gównem zwanego dla niepoznaki Polską. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
kofederosja to cie dopiero cofnie do średniowiecza

@Winatuska: mocne argumenty. Szkoda, że takie trochę nieistniejące.

Swoją drogą też zauważyliście taką prawidłowość, że jeśli ktoś używa tekstów typu POpaprańcy, PiSdzielce albo Kofederosja to praktycznie za każdym razem okazuje się, że ma niewiele do powiedzenia i delikatnie ujmując zbyt madry to nie jest. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@OlFunkyBastard: człowieku, po prostu szkoda mojego weekendu na wyjaśnianie. Zbyt dużo tego jest. A ja za długo żyję, żeby nie wiedzieć jakie związki ma Korwin z rosją. Nawet ostatni wywiad w zetce z pania z listy, gdzie nie chciała się określić po której stronie wojny rosyjsko - ukraińskiej jest, bo to u nich jest różnie. Wes nie pisz do mnie bo mi szkoda czasu na takich ludzi.
  • Odpowiedz
człowieku, po prostu szkoda mojego weekendu na wyjaśnianie.

@Winatuska: szkoda ci czasu na merytoryczną dyskusję, a nie szkoda na pisanie prymitywnych pyskówek. Fajny g---t na logice. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ja za długo żyję, żeby nie wiedzieć jakie
  • Odpowiedz
Konferencja jest dosłownie jedyną nadzieją

@OlFunkyBastard: na wprowadzenie państwa kościelnego? Serio kiepsko jest z narodem jeśli jedyną nadzieję widzi w populistach i wariatach.
  • Odpowiedz
na wprowadzenie państwa kościelnego?

@echelon: w którym punkcie programu deklarują wprowadzenie państwa kościelnego? Gdybyś wiedział o czym mówisz nigdy byś tego nie napisał. Politycy Konfederacji są wierzący ale jednocześnie są zwolennikami rozdziału państwa od kościoła.

Serio kiepsko jest z narodem jeśli jedyną nadzieję widzi w populistach i wariatach.

@echelon: serio kiepsko jest z poziomem argumentacji. Tylko prostackie wyzwiska I zero konkretów. Podobny smutny poziom reprezentuje sobą większość przeciwników
  • Odpowiedz
@OlFunkyBastard: widze, że sekta mocno. Dobra, zróbmy inaczej. Ponieważ jak pisalam tego jest za duzo a ja pracuje jako głowna księgowa w prywatnej firmie od 23 lat to napisz czym tak pan memcen cie zachwycił. Po kolei puknt po punkcie a ja to będe odklejać.
  • Odpowiedz
w którym punkcie programu deklarują wprowadzenie państwa kościelnego? G Politycy Konfederacji są wierzący ale jednocześnie są zwolennikami rozdziału państwa od kościoł

@OlFunkyBastard: Ou, ktoś ma specyficzną, bardzo selektywną wizję swoich idoli politycznych. Ano w tym punkcie panie kolego:
"niniejszym zgodnie wyrażamy szczerą wolę poddania naszego życia prywatnego i publicznego panowaniu Chrystusa Króla Polski oraz
opiece Jego Najświętszej Matki, Królowej Korony Polskiej**. Przy czym Ich władzę nad sobą pojmujemy całkowicie realnie, bynajmniej nie tylko
  • Odpowiedz
@Winatuska: w jakiś sposób to, że Korwin sympatyzuje z Rosją powoduje to, że twoje kłamstewka i manipulacje stają się prawdą?

@OlFunkyBastard: Korwin? Przejrzyj sobie po kolei wszystkich liderów na listach konfy. No chyba, że specjalnie zrobiłeś fikołka, że tu niby tylko o korwina chodzi
  • Odpowiedz