Wpis z mikrobloga

@szzzzzz noo to jest najlepsze w tym że idziesz do burgerowni ocenka na Google 4,5 * same zachwalające opinie a jesz takiego bieda burgera i się zastanawiasz czemu tam burger za 40 zł nie wyrywa z butów.
@makarony sokołów ma słebe te burgery testowałem, te były dedykowane dla stonki.

@Pandillero dwa koklety 4.99,dwie bułki kajzerki 60gr, czterech plastrów cebuli, jednego pikla i liścia sałaty lodowej nie potrafię policzyć.Dwa plasterki serka topionego hohlanda
@JustMightBe chłopie lepiej se tam kotleta wsadź schabowego albo mielonego bo to mięso to akurat w tej kanapce najgorsze… kurla, dziwnie się to smaży i dziwnie pachniało :/
Jakby ktoś szukał to w Kaufie też można dostać gotowe paczkowane 2x110g za 6-7 ziko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2 placki
Świeża kajzerka z piekarni
Ogórek konserwowy
Sos do parówek i hotdogów od Roleskiego
Plaster jakiejś podróby Hochlanda

I mamy za circa dyszkę pysznego #!$%@?, a roboty może 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JustMightBe: burgery robione samemu ze zwykłego mięsa wołowego mielonego >> gotowce wołowe (i tak lepsze niż wszystkie inne). Polecam czasem zerknąć w markecie na te z przeceny co im się termin zbliża, tylko patrz czy nic się z nimi nie dzieje i wtedy to w ogóle wychodzą grosze za świetne jedzonko. W mojej lokalnej piekarni robią do tego takie duże buły z sezamem, które są o wiele lepsze od 95% brioch,