Aktywne Wpisy

cheture +15
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +98
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Znam osoby ze środowiska influencerskiego. Jeżeli ktoś jest blisko Wardęgi, albo innych osób prowadzących internetowe śledztwa, polecam prześwietlenie Amadeusza Ferrari - w środowisku są dziwne opinie na jego temat. Nie oskarżam, polecam po prostu porozmawiać z osobami w środowisku.
Inne tematy:
- czym słupem jest Budda?
- skąd wzięły się pieniądze na spółkę Fame MMA i pierwsze gale, jaką historię mają główni udziałowcy?
Ponownie: nie oskarżam, polecam po prostu sprawdzić na własną rękę.
#afera #pandoragate #polskiyoutube #wardega
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Już po tym widzę, że OP jest mało świadomy. Powiem Ci coś, osoba, która brała udział w 1 main evencie, dostała 25 000 zł. Drugą osobą, która walczyła w tym main evencie był włodarz tej federacji. Pieniądze rzędu 100-200 tysięcy złotych, to nie jest duża kwota jak na biznes, zwłaszcza, gdy spółka składa się z 4 osób, w tym dwóch dość majętnych :)
Każda następna
A z Buddą to ciekawy temat on współpracował z niejakim Jose Kolekcjonerem. Tajemnicza sprawa
True. Budda śmierdzi słupem.
Ferrari bardzo szybko rzucił