Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +19
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: temp_file6619742691063670170
Pobierzdziesiąta rano a typ już pijany, nie wierze
Komentarz usunięty przez autora
@Notes: Oj zdziwiłbys sie gdybys troche poobcował z kobietami ;)
I tak jak wspomniałem było wiele onsów albo
lasek do których próbowałem zarywać ale albo ja dostałem kosza albo ja rezygnowałem.
Po wyglądzie bym nie oceniał ale jest dużo sygnałów które trzeba dostrzegać nawet u dziewczyn które dobrze się maskują.
Problem z moim postrzeganiem świata
@fylyp13: Przecież ma rację. Praktycznie zawsze taki pustak naciągający na kolację wysyła tyle red flagów, że tylko debil by tego nie zauważył.