Wpis z mikrobloga

@SaintWykopek WTF Ale durny mem. Przecież często już po ryjcu widać jakiego typu jest dziewczyna. Sami umawiacie się z pustakami lecącymi na kasę to skad potem zdziwienie, że laski się tak zachowują.
  • Odpowiedz
Przecież często już po ryjcu widać jakiego typu jest dziewczyna. Sami umawiacie się z pustakami lecącymi na kasę to skad potem zdziwienie, że laski się tak zachowują

@Notes: Oj zdziwiłbys sie gdybys troche poobcował z kobietami ;)
  • Odpowiedz
@vauecki miałem sporo dziewczyn i teraz jestem żonaty. Wiele razy też startowałem do różnych dziewczyn i po paru wiadomościach albo kilku wymienionych zdaniach dawałem kosza :) wiesz czemu? Bo się szanuje.
  • Odpowiedz
@Notes: Ile miales łącznie dziewczyn? Tak szczerze? Powiem Ci ze te mity ze k-----e/ gold diggera/ blachare poznasz po paru zdaniach/ wyglądzie to mozna miedzy bajki wsadzić. Niektore na pewno ale te z przyczajonymi rogami i ogonem wyjdą w praniu daleko pozniej.
  • Odpowiedz
@vauecki 5 dłuższych związków. Jako dłuższe liczę te od pół roku wzwyż. Jeden był trzyletni i jeden był dwuletni. Poza tym żona już od 15 lat.
I tak jak wspomniałem było wiele onsów albo
lasek do których próbowałem zarywać ale albo ja dostałem kosza albo ja rezygnowałem.
Po wyglądzie bym nie oceniał ale jest dużo sygnałów które trzeba dostrzegać nawet u dziewczyn które dobrze się maskują.
Problem z moim postrzeganiem świata
  • Odpowiedz
dziesiąta rano a typ już pijany, nie wierze

@fylyp13: Przecież ma rację. Praktycznie zawsze taki pustak naciągający na kolację wysyła tyle red flagów, że tylko debil by tego nie zauważył.
  • Odpowiedz