Aktywne Wpisy
kimunyest95 +237
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Lewusx +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#smierc #filozofia #przemyslenia #polska #czechy #swiat #prawo
@SaintWykopek: Albo i pozostawienie tej urny w krematorium. Czeski brak zainteresowania doczesnymi szczątkami zmarłych ma też i takie oblicze.
Ja chce klepsydrę z kotkiem!
@SaintWykopek: można, tylko trzeba pracować dla rządu. Na tym polega odpowiedzialność
Na pochówek urnę dostarczasz własnym transportem. Ma ona sznureczki żeby łatwiej opuścić do grobu. Nikt też do niej nie zagląda, bo po co. Przecież są tam tylko prochy ( ͡°( ͡° ͜ʖ(
@Shatter Masz rację, powinienem użyć innych słów.
#!$%@? instytucje kościoła i zgadzam się z tobą w wielu rzeczach co napisałeś ale to o tych klepsydrach komentarz to jest właśnie takie miałkie, nijakie i takie populistyczne #!$%@? że u nas wszystko robi się źle
@Zara_wracam: W każdej gminie ma być przynajmniej jeden cmentarz komunalny. To nie jest żaden luksus. W gminach w których nie ma cmentarzy komunalnych, "zarząd cmentarza wyznaniowego jest obowiązany umożliwić pochowanie na tym cmentarzu, bez jakiejkolwiek dyskryminacji, osób zmarłych innego wyznania lub niewierzących."
@emenems: w jaki sposób Twoim zdaniem węgiel nie spala się w temperaturze 1100°C, która panuje w piecu krematoryjnym?
@dlugi-gr: a nie no faktycznie, to wszystko zmienia xD
@djtartini1: @Zara_wracam: maniok
Nie ma czegoś takiego, jak "cmentarz kościelny". Żaden klecha nie ma nic do gadania, jest jedynie dozorcą i może najwwyżej bramę otwierać i zamykać, a nie decydować kogo wolno pochować, a kogo nie. Jak się stawia, to mu mówisz, że ma #!$%@?ć, bo wezwiesz policję. Każdy zmarły może zostać pochowany na dowolnym cmentarzu na terenie Polski.
@George_Liquor: mi nikt nie dał urny do ręki, z krematorium urna trafiła od razu do zakładu pogrzebowego
@pasta_alla_carbonara: przeczytaj mój kolejny post
I już wiadomo, że masz do czynienia z zakompleksionym polaczkiem. Już pomijam podniecanie się tymi tandetnymi klepsydrami.