Wpis z mikrobloga

Co to za pi*rdolenie, że laski same chciały i wogole, przecież to były dzieci zmanipulowane przez dorosłych mężczyzn no ale jak ktoś aktualnie ma 16 lat i wypowiada się na temat 12, 13 latek to może mieć takie odczucie. Ja jako wykopek 30+ czułem się obrzydzony tym co widzę.
Wszyscy którym to nie przeszkadza albo widzą tu winę dzieci niech idą się zbadać albo niech idą zapytać się rodziców co o tym myślą.
Boxdel przy Stuu o Dubielu poprostu pisze jak zakompleksiony grubasek, którego mały móżdżek nie ogarnia, że robi coś nie przyzwoitego, oczywiście go nie bronie ale widzę jakąs dziwna nagonkę na niego, a mamy jednak inne "gwiazdy" tej afery. Oczywiście wszystko jest rozwojowe i zobaczymy po filmie Oskarka co jeszcze wypłynie.

#famemma
  • 30
@Kusyfix: No z tym zmanipulowaniem to nie wiem. Widuje u nas na dzielni, 13,14 latki wytapetowane jak stare, małpki po kieszeniach, fajki w łapach, i słyszę jak się wypowiadają. To dziś jak i wtedy woła o pomstę....
@Sotraz: @ManletSynJanusza @arkoudaki
To znaczy, że można je wykorzystać będąc dorosłym gościem bo mają siano zamiast mózgu? Przecież one tak się zachowują bo mają beret zryty od internetu, a czy to właśnie nie jest drama internetowa w którą zamieszani są influencerzy? Chyba jednak to jakoś jest powiązane ze sobą ? Oni robią wodę z mózgu tekstami np. Że gdzie indziej to jest dozwolone.
Co innego jak taka małolata sypia z rówieśnikiem,
@Kusyfix: tak tak, ludzie do 18 roku życia nie wiedzą co to seks xD i jeszcze ta manipulacja "jeśli nie masz takiego samego zdania jak ja to jesteś pedo", oj Mati
Przecież tam jedna mówiła, że już wcześniej piła

@Sotraz: No i co to udowadnia, ze dziecko wypilo wczesniej piwo to juz mozna ruchac? xD
Intzele i mizoginy wykopowe to niezle siano z mozgu maja, najchetniej to by sie cofneli w czasie zeby sie moc z taka 13 juz ozenic.