Wpis z mikrobloga

Co to za pi*rdolenie, że laski same chciały i wogole, przecież to były dzieci zmanipulowane przez dorosłych mężczyzn no ale jak ktoś aktualnie ma 16 lat i wypowiada się na temat 12, 13 latek to może mieć takie odczucie. Ja jako wykopek 30+ czułem się obrzydzony tym co widzę.
Wszyscy którym to nie przeszkadza albo widzą tu winę dzieci niech idą się zbadać albo niech idą zapytać się rodziców co o tym myślą.
Boxdel przy Stuu o Dubielu poprostu pisze jak zakompleksiony grubasek, którego mały móżdżek nie ogarnia, że robi coś nie przyzwoitego, oczywiście go nie bronie ale widzę jakąs dziwna nagonkę na niego, a mamy jednak inne "gwiazdy" tej afery. Oczywiście wszystko jest rozwojowe i zobaczymy po filmie Oskarka co jeszcze wypłynie.

#famemma
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kusyfix: Nie bronie ani Stuu ani Dubiela ale jak mowisz Dorosli Goscie o typach co maja po 18-19-20 lat to tez sie nie spina. O ironio dobry tekst na ten temat powiedzial Nitro ze ludzie ktorzy wtedy streamowali minecrafta to byly przegrywy, odludki, ludzie ktorzy nie mieli znajomych i ogolnie w tym swiecie maincrafta znalezli swoje powolanie. I taki ziomek za ktorym zadna kolezanka sie nie obejrzala nagle dostaje popularnosc
  • Odpowiedz
  • 0
@kejor: no ja się akurat nie zgodzę bo uważam, że nawet jeśli jesteś przegrywem to nie daje Ci to prawa manipulować dziewczynkami. Miałem kiedyś te 20 lat i nie interesowały mnie 12 latki więc uważam to za coś p--------o.
  • Odpowiedz