Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@localoca Wyobraź sobie, że jesteś prawikiem suchoklatesem i za wysyłanie zdjęć w cottonworldach lub bez zarabiasz tyle, co programista. Do tego dostajesz dziesiątki propozycji seksu od napalonych Mariolek.

Raj? Powiem więcej, one chcą Ci za to płacić po kilka k, a i są takie co Ci wyślą przelew zupełnie za free.

Dla faceta brzmi jak bajka, dla kobiety to normalka xD
  • Odpowiedz
  • 10
@Artok wyobraź sobie że skoro są faceci którzy będą płacić za możliwość oglądania czegoś takiego to ego może w-----ć w kosmos
  • Odpowiedz
Te onlyfansiary naprawdę mają wysokie mniemanie o sobie, skoro każą sobie płacić za zdjęcia takie jak pic rel

@Artok: To raczej spermiarze mają wysoki poziom s----------a żeby płacić za coś przeciętnego, dostępnego za darmo
  • Odpowiedz
@Artok: Nie wszystkich kręcą nadmuchane, sztuczne blondyny jak z p---o, niektórych facetów kręcą takie wychudzone alternatywki i amatorskie zdjęcia słabej jakości.

smutne c---i

obrzydliwe

Dziwne ma ciało

ale
  • Odpowiedz
Ale takie komentarze na temat czyjegoś ciała to też jest patola i dno beczki chłopaki... ¯\(ツ)/¯

@GhostTrick: Jak wrzucasz swoje nagie zdjęcia do sieci, to niejako dajesz na to przyzwolenie.

Zresztą jaka patola? Nie podoba mi się jej ciało. No i? Nie wolno mi o tym napisać? Bo?
  • Odpowiedz
@Artok: Żyjemy w społeczeństwie, gdzie przeciętnie wyglądająca kobieta postująca w social mediach może nabrać wrażenia że jest pięknością nie z tej ziemi - bo co nie zapostuje to ma lajki i komcie od koleżanek i spermiarzy.
  • Odpowiedz
Pomimo całej tej kasy i wysokiego poziomu życia, to onlyfansiary (prostytutki) muszą mieć depresyjne, nieszczęśliwe życie. Związki i s--s z kutasiarzami, choroby psychicznie, totalne zdziecinnienie, ćpanie... Nawet jej mieszkanie wydaje się jakieś puste i sterylne. Dramat. Mnie one przerażają. To jest przerażające, że coraz więcej młodych dziewczyn wybiera takie życie. Powoli robi się to normą i nie zdziwię się jak większość dziewczyn będzie chociaż próbowało swoich sił w tym chlubnym biznesie...

@
  • Odpowiedz