Ehhh po pracy na ochronie byłem w Biedronce na zakupach .. 80% ludzi było z kimś. Rodziny, pary... Julki z oskarkami.... Przy kasie pękło mi opakowanie od orzeszków 400g, wszystkie się rozsypały... Prosiłem o miotle żeby posprzątać ale nie dali mi.. Przeprosiłem i poszedłem sobie ehh Chyba dobrze zrobiłem Te oskarko które kupowały chipsy i alkohol teraz będą spędzać wieczór ze swoimi dziewczynami.. Dla mnie jest to nie do pomyślenia... A ja zawsze sam.... obejrzę tv i pójdę spać.. #przegryw #samotnosc
@anonanonimowy321: To najgorsze.. dlatego unikam zakupow w wiekszych sklepach. Jak widze pary, rodziny to nawet jak mam dobry humor to ogromna sila ciagnie mnie na dzial alkoholu. To tak bardzo doluje
@anonanonimowy321: #!$%@? synek. Tak jakby alkoholik na odwyku poszedł do monopolowego i narzekał na swoje ciężkie życie, bo tu tyle flaszek, a on nie może..
Po co się nakręcasz? Zwracasz na to uwagę i pogarszasz Twój stan. Zrób to co większość ludzi w sklepie, czyli skup się na zakupach, a nie na oglądaniu ludzi. Przestań oglądać się na innych, wyłącz instagramy oraz inne pierdoły,
@anonanonimowy321 też kiedyś byłem samotny i myślałem o tych parkach „jak taki zakolak może z kimś być a ja nie mogę? O albo ten, typ bez zęba i z taką laską” no i chyba w końcu znajdziesz kogoś, tylko nie poddawaj się i nie godz się z tym
@kamil150794 ale co bzdura jak to prawda. Często myślałem widząc parki, jak takie chłopy mają drugie połówki… nie wiem, może teraz w dobie tinders trudniej bo laski wybierają wygląd, czy fiuta po randkach…
O jasny #!$%@?... PIS pomagał przemycać do Europy oligarchów z Rosji i ich bananowe dzieci a co więcej nadawał im obywatelstwo... Brawo, brawo, powinszować! #sejm #ukraina #rosja #wojna #wtf #bekazpisu #polityka
80% ludzi było z kimś. Rodziny, pary...
Julki z oskarkami....
Przy kasie pękło mi opakowanie od orzeszków 400g, wszystkie się rozsypały...
Prosiłem o miotle żeby posprzątać ale nie dali mi..
Przeprosiłem i poszedłem sobie ehh
Chyba dobrze zrobiłem
Te oskarko które kupowały chipsy i alkohol teraz będą spędzać wieczór ze swoimi dziewczynami..
Dla mnie jest to nie do pomyślenia...
A ja zawsze sam.... obejrzę tv i pójdę spać..
#przegryw #samotnosc
Dlategk chodze w nocy
Komentarz usunięty przez autora
@anonanonimowy321: #!$%@? synek. Tak jakby alkoholik na odwyku poszedł do monopolowego i narzekał na swoje ciężkie życie, bo tu tyle flaszek, a on nie może..
Po co się nakręcasz?
Zwracasz na to uwagę i pogarszasz Twój stan. Zrób to co większość ludzi w sklepie, czyli skup się na zakupach, a nie na oglądaniu ludzi. Przestań oglądać się na innych, wyłącz instagramy oraz inne pierdoły,
O, a to najlepsze. To co, zdjęcia tam wrzucone są wygenerowane przez AI? To się nie zdarzyło?
@altrys: kiedy, na emeryturze?