Wpis z mikrobloga

Ehhh po pracy na ochronie byłem w Biedronce na zakupach ..
80% ludzi było z kimś. Rodziny, pary...
Julki z oskarkami....
Przy kasie pękło mi opakowanie od orzeszków 400g, wszystkie się rozsypały...
Prosiłem o miotle żeby posprzątać ale nie dali mi..
Przeprosiłem i poszedłem sobie ehh
Chyba dobrze zrobiłem
Te oskarko które kupowały chipsy i alkohol teraz będą spędzać wieczór ze swoimi dziewczynami..
Dla mnie jest to nie do pomyślenia...
A ja zawsze sam.... obejrzę tv i pójdę spać..
#przegryw #samotnosc
  • 23
Przykra sprawa, życzę wszystkiego dobrego, lepszego samopoczucia i żeby Ci się ułożyło, nie musi być to kobieta, dobry przyjaciel wystarczy!
80% ludzi było z kimś. Rodziny, pary...

@anonanonimowy321: #!$%@? synek. Tak jakby alkoholik na odwyku poszedł do monopolowego i narzekał na swoje ciężkie życie, bo tu tyle flaszek, a on nie może..

Po co się nakręcasz?
Zwracasz na to uwagę i pogarszasz Twój stan. Zrób to co większość ludzi w sklepie, czyli skup się na zakupach, a nie na oglądaniu ludzi. Przestań oglądać się na innych, wyłącz instagramy oraz inne pierdoły,
@anonanonimowy321 też kiedyś byłem samotny i myślałem o tych parkach „jak taki zakolak może z kimś być a ja nie mogę? O albo ten, typ bez zęba i z taką laską” no i chyba w końcu znajdziesz kogoś, tylko nie poddawaj się i nie godz się z tym
@kamil150794 ale co bzdura jak to prawda. Często myślałem widząc parki, jak takie chłopy mają drugie połówki… nie wiem, może teraz w dobie tinders trudniej bo laski wybierają wygląd, czy fiuta po randkach…