Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Otóż, droga konfunio, inflacja liczona miesiąc do miesiąca, wynosiła odpowiednio:
maj: 0%
czerwiec: 0%
lipiec: -0,2%
sierpień: 0%
wrzesień: -0,4%
Więc prawidłową analogią byłoby, że sierpniu przytyłeś 0kg, a we wrześniu schudłeś 0,4 kg.
Była szansa, by dowalić pisowi, bo można było napisać o inflacji bazowej i o tym, że spadek inflacji cpi wynika głównie z istotnego udziału deflacji na paliwach w koszyku.
Ale oczywiście wy wybraliście pisanie głupot. A 662 kuców bezmyślnie dało lajka.
#konfederacja #polityka
źródło: konfunia
PobierzAle konfunia oczywiście wolała napisać bzdurę.
@Kalifornix Czemu to zaplusowałeś? To nie jest prawda. Ceny w ujęciu CPI nie rosną od pięciu miesięcy. Konfa nie próbowała nawet wskazać tego, co rośnie (ceny w ujęciu bazowym), tylko się zbłaźniła. Jak zwykle. A okazja była.
Rdr mnie nie interesuje z punktu widzenia przykładu o tyciu konfy (w ujęciu MIESIĘCZNYM).
Teraz czaisz?
@Kalifornix: XDDDDDD
Właśnie ceny SPADŁY w miesiąc i to JEST Chudnięcie (spadek cen), a nie "Dezinflacja" (zmniejszenie odczytu
@darek-jg: no nie jest dodatnia xD
źródło: Screenshot 2023-09-29 at 21-39-10 Inflacja (wskaźnik CPI) - Polska m_m - Investing.com
Pobierz@MirekStarowykopowy: Samozaoranie konfusa.
@Kalifornix usuń konto
@MirekStarowykopowy
xD, mam nadzieję że trollujecie.
Czego ceny spadły i chcę wiedzieć, czy w koszyk produktów na podstawie którego inflacja jest obliczana, wchodzi cena benzyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypowyZakolak doucz się a potem sam #usunkonto bo powtarzasz debilną propagandę pisowską, jaką ci serwuje Glapa, a ty to łyknąłeś.
@Kalifornix: Lepszego finiszu nie mogłem sobie wymarzyć. Dzięki, przyjmuję twoją porażkę. Nikt nie łyka propagandy, po prostu tłumaczymy ci jak krowie na rowie co tam jest napisane i że to nie do końca kłamstwo.
@Kalifornix: Widzę, że dalej walisz w zaparte, mimo, że wytłumaczyliśmy ci, że nie rozumiesz, o czym piszesz.
Przykre w sumie. Ja bym po prostu na twoim miejscu napisał, że się pomyliłem, czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wyszło ci dziś, młody kucu.