Wpis z mikrobloga

#!$%@? to jest, że kocham i czuję się szczęśliwy przy lasce, która zabiera mi 90% energii przez co uniemożliwia mi rozwinięcia skrzydeł, dyskredytuje mnie w otoczeniu moich bliskich, robi tajemnice, nie docenia tego co dla niej robię, nie potrafi mnie wysłuchać bo jej historia jest zawsze ważniejsza
ale potrafi świetnie gotować, dbać o porządek i chce być samowystarczalna i niezależna i jak kocha to raz na zawsze dlatego okrutnie mnie sprawdza na shittesty bo ma traumatyczną przeszłość, znamy się prawie 2 lata
a
poznałem kobietę do której zupełnie nic nie czuję ale w jej towarzystwie czuję się silny, pewny siebie, całkiem męski, całkiem swobodnie a ona za mną biega i się cieszy xd jak gadamy to ją oram dosłownie i wytykam błędy logiczne a ona mnie w #!$%@? szanuje
średnio gotuje, średnio sprząta, ale wkłada 100% energii bym ja się czuł dobrze, znamy się 3 miesiące

obie te laski są ekstrawertyczne, w towarzystwie błyszczą i zrzeszają ludzi swoim byciem. Ja jestem intro, ale twardo stąpam po Ziemii.

różnica jest taka, że mi w kobietach imponuje inteligencja, ta pierwsza jest w moim odczuciu bardzo inteligentna a ta druga znacznie mniej

#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

Co ma robić OP

• Szukać opcji 3 56.1% (46)
  • Zostać przy opcji 2 32.9% (27)
  • Zostać przy opcji 1 11.0% (9)

Oddanych głosów: 82

• 26
@artur-tyminski: ciągnie Cie do osoby która traktuje Cie jak g..i musisz ciągle imponować, skakać jak małpa zeby Cie docenila - STATYSTYCZNIE brzmi jak trauma po patologicznych)patologia to nie tylko alko,burdy,wyzwiska i przemoc fizyczna) rodzicach, ktorzy tak samo Cie traktowali, a Ty tylko powielasz znany i wyuczony schemat.
@betonowa_klata: Mogę nie imponować i nie skakać, nie jest to oczekiwane. Ta osoba troszczy się na co dzień o mnie, nie chce beze mnie żyć. Przyjeżdża pociągiem 4h by się móc spotkać, nosi moje wisiorki zawsze i opowiada innym ile dla niej znaczą.
ale
Nie chce się wiązać bo wie, że na razie temu nie jest w stanie podołać i ten czas wykorzystuje by mnie sprawdzić bo jak jest związana, to
@AlienFromWenus: wygląd + inteligencja + dobroć serduszka, to są cechy na które patrzę a reszta to już w ramach poznawania
a jak wychodzą jakieś defekty, to ja po prostu nie odpuszczam i tak oto się męczę jak w temacie 1 z nadzieją że kiedyś będzie lepiej :|
@artur-tyminski: jest szansa, że by pomogło, ale aktualnie nie mam z kim dzieci zostawić żeby móc ze spokojną głowią pójść i się na tym skupić. Chwilowo autoterapia pomogła I tego się trzymam