Aktywne Wpisy
jan-chrzciciel +123
#!$%@? co się #!$%@?ło to ja nawet nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał
bart88uk +339
dzięki @wykop ze usuneliscie moj wpis o ukraincu ktory przywłaszczył sobie mój telefon na lotnisku, jestescie cudowni.
w skrócie: zgubilem telefon na lotnisku Balice w Krakowie na parkingu dla taxi typu kiss and ride gdy wychodziłem z auta, telefon był na siedzeniu i zapomniałem o nim i musiałem go nogą albo dupą wypchać gdy wychodziłem z auta xD kierowca był moj znajomy, nie ukrainiec na bolcie wiec telefon na pewno wypadl na
w skrócie: zgubilem telefon na lotnisku Balice w Krakowie na parkingu dla taxi typu kiss and ride gdy wychodziłem z auta, telefon był na siedzeniu i zapomniałem o nim i musiałem go nogą albo dupą wypchać gdy wychodziłem z auta xD kierowca był moj znajomy, nie ukrainiec na bolcie wiec telefon na pewno wypadl na
ale potrafi świetnie gotować, dbać o porządek i chce być samowystarczalna i niezależna i jak kocha to raz na zawsze dlatego okrutnie mnie sprawdza na shittesty bo ma traumatyczną przeszłość, znamy się prawie 2 lata
a
poznałem kobietę do której zupełnie nic nie czuję ale w jej towarzystwie czuję się silny, pewny siebie, całkiem męski, całkiem swobodnie a ona za mną biega i się cieszy xd jak gadamy to ją oram dosłownie i wytykam błędy logiczne a ona mnie w #!$%@? szanuje
średnio gotuje, średnio sprząta, ale wkłada 100% energii bym ja się czuł dobrze, znamy się 3 miesiące
obie te laski są ekstrawertyczne, w towarzystwie błyszczą i zrzeszają ludzi swoim byciem. Ja jestem intro, ale twardo stąpam po Ziemii.
różnica jest taka, że mi w kobietach imponuje inteligencja, ta pierwsza jest w moim odczuciu bardzo inteligentna a ta druga znacznie mniej
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Co ma robić OP
ale
Nie chce się wiązać bo wie, że na razie temu nie jest w stanie podołać i ten czas wykorzystuje by mnie sprawdzić bo jak jest związana, to
a jak wychodzą jakieś defekty, to ja po prostu nie odpuszczam i tak oto się męczę jak w temacie 1 z nadzieją że kiedyś będzie lepiej :|
@artur-tyminski: nie będzie ¯\(ツ)/¯
@AlienFromWenus: a później zwierzenia, że facet bije
xddd