@Silklash: juz co sprytniejsi ogarneli ze ropa jest teraz droga a na stacjach tania z okazji wyborów to nakupuja zaraz po 10 ton i slusznie bo po wyborach beda musieli to odrobic i cena #!$%@? do 9zl pewnie. ja oczywiscie w bloku mieszkam to #!$%@? kupie na zapas
@Silklash: gówno się zaczyna, to wisi już ze 3 tygodnie, nie siej fermentu
i bardzo dobrze, że to jest, bo to co się działo zaraz po 24 lutego to komedia była, ktoś rzucił plotkę że paliw zabraknie i janusze stały z mauserami i beczkami i faktycznie brakło
potem normalny człowiek chciał zatankować samochód i faktycznie nie było paliwa
@Silklash: To jest idealna spekulacja dla innych stacji. Na ich miejscu nakupiłbym teraz od Orlenu paliwa ile wlezie, zamknął stacje i czekał po wyborach jak podniosą cenę xD
@dawid-poselski: ci ze wsi jezdza na ropie do ciagnikow, przeciez chyba zaden beczkowozem nie jedzie do Leclerca po tone paliwa, no nie przesadzaj ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Silklash: i bardzo dobrze, niech tankuje ile chce ale niech nie zajmuje dystrybutora na 3h bo musi zatankować 5k litrowy zbiornik. Pamiętacie co się działo na początku wojny? W kolejce po paliwo przez tych dzbanów stało się po 2 godziny, a popyt nabili taki, ze cena rosła co godzinę
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
#lodz #cenypaliw #bekazorlenu #bekazpisu #motoryzacja #polskiedrogi
i bardzo dobrze, że to jest, bo to co się działo zaraz po 24 lutego to komedia była, ktoś rzucił plotkę że paliw zabraknie i janusze stały z mauserami i beczkami i faktycznie brakło
potem normalny człowiek chciał zatankować samochód i faktycznie nie było paliwa
@fanmarcinamillera: pewnie Orlen nie bardzo chce sprzedawać.
Oficjalnie nie mogą nie sprzedać, ale pewnie coś wymyślili, żeby zablokować.
Tam też jest komuna.
@dawid-poselski: wanny nie masz?