Aktywne Wpisy
talarzon +123
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Monteskiusz +79
#warszawa #rower #bieganie
@fredperry: Jak to samochody blokują miasto? :)
Raczej jak samochody jeżdżą to miasto nie jest blokowane, nie ma wyznaczanych tras i objazdów :) Może się mylę, ale nie zauważyłem takich praktyk :)
Inaczej mówiąc po wyznaczonej, zablokowanej trasie dla np. rowerzystów nie pojedziesz samochodem, nie pójdziesz pieszo, miasto jest zablokowane. Gdy samochody "blokują miasto" to przejedziesz rowerem, pójdziesz pieszo, są też
W tym czasie tysiące ludzi będzie się dobrze bawić promując zdrowy styl życia i coś ciekawego się będzie działo w mieście.
Jak komuś przeszkadza bieganie, strzelnica, koncerty, mecze czy protesty, to serdecznie wypraszam.
@fredperry: Wczoraj był festiwal k-popu, masa rowerowych kretynów w piątek, 3 tygodnie temu nocny maraton praski, mecz reprezentacji, drift masters... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżdzenie po Warszawie to sama przyjemność.
@neib1: jak wypalenie paczki papierosów jest zdrowsze od tego biegu w dymie i na asfalcie. A w Warszawie codziennie dzieje się tyle ciekawych rzeczy że ten bieg jest taki sobie