Aktywne Wpisy

robert5502 +1070
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
źródło: Screenshot_2024-09-27-09-09-49-859
Pobierz
JamesJoyce +210
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: psychika
Pobierzps. Zamiast watermark wołałem coś bardziej wymownego, w końcu do takich typów trzeba prosto
Podcinał paski z podpisami z wykopu.
Autorów nie oznaczył.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzto napisz mu jaka z nieog hiena memowa jest ,kuźwa obcinać mu się zachciało
@Amikamamy tańczy jak mu grają, zwykły prymityw
ps. Let's have fun
Więc jeszcze raz bo widzę że chęć pisania kolejnego wysrywa jest większy, niż chęć zrozumienia sedna sprawy.
Chodzi o to że pasożyt "kradnie" memy od kilku sezonów i wiedz to , że nie było z tym problemu u nas, a wręcz przeciwnie, dawano mu nawet wskazówki. Problem pojawił
Jedyne co mi się nie mieści w głowie to to dlaczego ktoś chciałby kraść tak suche memy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kolejna sprawa skoro nie mieści ci się w głowie dlaczego ktoś kradnie "suche memy", to zapytaj się tej osoby która to robi.
A co do zarzucania że "mi się nudzi" to zadaj sobie to samo pytanie, co ty robisz na wykopie i po co zabierasz głos w jakiejś sprawie?