Aktywne Wpisy
mmmod +54
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +295
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
#rower #polskiedrogi #kierowcy
Może rozruszamy tag #bublerowerowe ?
@Kamokamo: a jakby tam było przedszkole w przyszłości? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie widzę jeden pozytyw, ktoś barierę wyznaczył odsuniętą od DDR, bo często jest przy samej drodze i zwęża ją oraz wprowadza niebezpieczeństwo.
Widziałem takie wynalazki przed przejściami aby rowerzyści nie wyjeżdżali na pełnej k----e, tak samo na odcinkach gdzie trzeba przejechać przez ulicę aby przypadkiem nie wjechać z rozpędu pod samochód, ale w szczerym polu takie coś? Jeśli chodzi o ten łuk to przecież można dać ograniczenie prędkości xDD. Ktoś nie podumał
Nikt jeszcze nie napisał?
Hehe a jak mi nie podoba się organizacja ruchu to mogę autem po chodniku?
@Kamokamo: Pewnie taki sam jak robienie cpr-ów, które są odcinkami niepołączonymi ze sobą przejazdami rowerowymi, więc i tak trzeba przed skrzyżowaniem zjeżdżać na jezdnię.