Aktywne Wpisy
adrninistrator +290
Czy miałoś leczenie kanałowe?
- Tak, jestem brudno i nie myję zębów 47.8% (798)
- Nie, dbam o higienę jamy ustnej jak należy 52.2% (870)
mlodygustaw +655
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazkonfederacji #bekazpisu #lgbt #polska #przemyslenia #neuropa
Nie no pewnie, to znajdź mi to w wykazie świadczeń gwarantowanych. Dla ułatwienia wskażę linka do strony NFZ z wykazem, żebyś się nie namęczył: https://www.nfz.gov.pl/dla-pacjenta/informacje-o-swiadczeniach/wykaz-swiadczen-gwarantowanych/
Już nie mówiąc, że myślisz transpłciowość z homoseksualizmem, a jedno z
Komentarz usunięty przez moderatora
Trochę się to kłóci z powyższym, bo owszem, transeksualizm faktycznie nie jest naturalny, ale homoseksualizm jak najbardziej. Tylko że...z tego nic nie wynika. Naturalne i w naturze zupełnie powszechne (normalne) jest ojcobójstwo, koprofagia, pedofilia i zoofilia, zżeranie nadliczbowych dzieci przez samicę chomika czy homoseksualna wzajemna masturbacja samców delfinów przy użyciu żółwi. Nienaturalne i kompletnie nieistniejące w naturze
To przeczytaj jeszcze raz, bo on napisał coś odwrotnego. Jak widać czytanie idzie ci równie dobrze, co samodzielne myślenie.
Powiedział typiarz, który chce 'leczenia" gejów izolowaniem i farmakologią, bo ich nie lubi,
Być może nie. Ale nie jest to w najmniejszym stopniu reprezentatywny przykład dla homoseksualistów (trochę ich znam i nie kojarzę, żeby którykolwiek choćby raz w życiu nosił spódnicę). To tak samo, jak wstawiłbyś przykład księdza w sutannie albo bezzębnego Seby alkoholika z podpisem "hetero są całkowicie normalnymi, zdrowymi ludźmi"
@zimne_piwo: Nie w ostatnich latach - badania wykazujace brak psychopatologii u osob homoseksualnych wyszły już w latach 60:
https://psycnet.apa.org/record/1958-03083-001
Jak więc widzisz, kłamiesz, lub nie masz pojęcia o czym piszesz.
Homoseksualność
uzywasz siurka do dupska meskiego - jestes chory
czy uwazasz ze ktos teraz podczas lewackiego WHO i pozwoli sobie na walke w imie niszczenia kariery
ludzie sie boja bo lewacka tolerancja polega tylko na tolerowaniu jedynej slusznej ideologi
@Eskim0s wszystk co jest zawarte LGBTQ+ jest choroba
jak powiem CI ze jestem czajnikiem - uznasz mnie za chorego
To nie powoduje choroby.
Bo idąc Twoim tokiem, biseksualni są i nie są chorzy jednocześnie.
Twoje poglądy przeczą się same w sobie.
Czyli sam podajesz mi dowód że Twoje zdanie nie może być prawdą :D
WHO nie jest lewackie, wyznawco teorii spiskowych.
LGBT nie jest ideologią.
@zimne_piwo: A gdzie ta choroba znajduje się w klasyfikacjach chorób ICD, czy DSM? Spoiler: nie ma, bo to nie choroba.
A, czyli nie masz dowodów, tylko powtarzany jak mantra pusty bełkot "yyy...lewaki". Miłego kompromitowania się, szkoda mojego czasu na kolejne odpowiedzi pajacowi, ktory nawet nie chce normalnie dyskutować - nie widzę chociażby
tak biseksualni to tez chorzy ludzie
17 maja 1990 roku Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) wykreśliła homoseksualizm z listy chorób i zaburzeń.
ale spokojnie bedzie wiecej arabusow i chinoli to zmienia zdanie - kwestia jakis 50 lat
@zimne_piwo: Wykreśliła pod wpływem tego, że pojawiły się badania wykazujące, że homoseksualność nie wywołuje psycho/fizjopatologii - już pisałem, tłumaczyłem. Jesteś ze szkoły specjalnej, że nie rozumiesz co piszę? Homoseksualność była uważana za chorobę pod wpływem gównianych badań, to wszystko.
Tym czasem
Biseksualizm nie może być chorobą, bo wtedy heteroseksualizm też by był.
Cieszę się że nie potrafisz podważyć żadnego źródła jakie podałem, więc jedynie przyznajesz mi rację.
Teoria spiskowa.
Przedwczesne uogólnianie.