Aktywne Wpisy

wybryk_natury +91
To będzie przyszywana siostra Bruna. Jeszcze nie wymyśliłam jej imienia, ale ma być na M, bo ma taką emke na czole. Możecie dawać swoje propozycje, może wezmę je pod uwagę
#pokazkota #brunofanclub
#pokazkota #brunofanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
BardzoSmutny +207
Ludzie, ale na HoReCa idzie tylko 1,2 mld z 256 mld z KPO. Pozostała część idzie na energetykę, infrastrukturę, NFZ itd. Oczywiście trzeba wały nagłaśniać ale pisanie że całe KPO to wał to gruba odklejka xD
#kpo
#kpo

@yupitr: do pracy zdalnej wystarczy nawet 10-20 Mb/s tylko musi to być stabilne połączenie. Tak w ogóle to strasznie mnie w-----a, że najniższą prędkość na kablu, jaką można wziąć to 300 Mb/s. Dla 2 osób w zupełności wystarczyłoby jakieś 80 Mb/s bez żadnych bezsensownych światłowodów.
@Retsew: po co płacić za coś, czego nie da się wykorzystać. Tak samo z sieciami komórkowymi: żadna sieć nie ma ludzkiej oferty abonamentowej wg zużycia, tylko albo masz za drogi abonament (którego nie da się wykorzystać) albo kartę, o której cały czas trzeba pamiętać, żeby doładowywać. Jak dla mnie to wszystko to ściema, żeby jak najwięcej wyciągać kasy od ludzi.