Wpis z mikrobloga

Wymieniał ktoś baterię w autoryzowanym serwisie i jest w stanie polecić tą usługę?
W Łodzi jest iDream do którego chciałbym oddać mojego 12 Pro, kondycja baterii 86% i już czuje, że jednak będąc dłużej poza domem to ona nie dojeżdża, ale pytanie co oni mi tam wsadzą i czy można liczyć na efekt jaki był przy nowej baterii?
Wiadomo, że nie ma co porównywać, ale kiedyś miałem 8 na którym za bardzo mi nie zależało, oddałem go do jakiegoś noname serwisu, który wymienił mi baterię za parę groszy, nie mam pojęcia co zostało tam wsadzone, ale ta bateria chodziła gorzej niż wyeksploatowana oryginalna.
#iphone
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@e-stark: @nietopies: Wiadomo, że autoryzowany serwis każdej marki w każdej branży kojarzy się z jakością usług na najwyższym poziomie, która jest adekwatna do kwoty jaką trzeba za nią zapłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cycu1908: Na pewno wymiana baterii i ogólnie części w autoryzowanym serwisie będzie bezpieczniejsza niż w jakimś małym serwisie GSM. Masz oryginalne części a jak coś nie tak pójdzie to mniejsze ryzyko, że umyją ręce i powiedzą "tak już było, to nie nasza wina" "to wina części, nic z tym nie poradzimy". Ja wymieniałem baterie, 1h i telefon 0 znaków, że był rozbierany itd..
  • Odpowiedz