#ukraina #bekazpodludzi #bekazpisu #wybory Jeśli ktoś myśli że pozew Ukrainy to kosa dla Polski to jest dla mnie upośledzony, rząd zatrzymał import z Ukrainy tylko pod wybory ale rząd chce żeby te surowce się prze Polskę przetoczyły bo one zwyczajnie zbija ceny na polskim rynku A że nie dało się przekonac rolników przed wyborami że zborze z Ukrainy to fajna sprawa za połowę ceny co oni sprzedają, to PiS zakazał, a teraz z WIELKA przykrości nie będzie w stanie nic zrobić bo ich UNIA znowu zmusiła żeby surowce rolne z Ukrainy jednak plyneły :) Taki to już cieżki los rządu PiSu :)
@Jrv20: nie ale z tych wszystkich państw wystarczy jedno żeby umożliwić swobodny przepływ produktów na Europę......zaskoczeniem by pewnie było gdyby to było to samo państwo które pomaga od pierwszego dnia wojny co?:)
@Potezny_PiSowski_Inwestor: super zboże po taniości - takie nie spełniające norm i zanieczyszczone huy wie czym xD deal życia, coś jakbym ustanowił jako podstawę swojej diety zupki chińskie i bułki kajzerki i myślał, że ubiłem na tym super interes bo oszczędzę
@GenetykaDoSmietnika: no no, jasne dlatego że ktoś sciagnał parę kontenerów technicznego to tego zwykłego też zakazalismy nie ? Nie dało się zakazać tylko technicznego ? ;) Stworzenie problemu gdy go potrzebujesz to nie problem ;)
@GenetykaDoSmietnika: No ja tylko przypomnę że techniczne szło na rynek, pytanie gdzie jest ta lista firm którą minister obiecał? Czyżby techniczne zboże nie spełniające norm sprzedawano do firm spożywczych za wiedzą władz? XD
Japierdziele, ale w kwestii #psy na wykopie to się patologia robi xD Obudziły się płatki śniegu, tyle lat psy kooegzystowały razem z ludźmi, a teraz ludziom wszystko przeszkadza. Weźcie wy się odizolujcie od społeczeństwa najlepiej xd
Jeśli ktoś myśli że pozew Ukrainy to kosa dla Polski to jest dla mnie upośledzony, rząd zatrzymał import z Ukrainy tylko pod wybory ale rząd chce żeby te surowce się prze Polskę przetoczyły bo one zwyczajnie zbija ceny na polskim rynku
A że nie dało się przekonac rolników przed wyborami że zborze z Ukrainy to fajna sprawa za połowę ceny co oni sprzedają, to PiS zakazał, a teraz z WIELKA przykrości nie będzie w stanie nic zrobić bo ich UNIA znowu zmusiła żeby surowce rolne z Ukrainy jednak plyneły :)
Taki to już cieżki los rządu PiSu :)
Stworzenie problemu gdy go potrzebujesz to nie problem ;)