On przekreślił ją od razu, nie po paru godzinach. Zastanawiam się czego on się spodziewał, szczególnie, że nie nazwałabym Kingi brzydką. Sam zresztą jest ok, ale daleko mu do ideału w mojej opinii
@Squirell_: a co ma całe życie spędzić z kimś kto mu się nie podoba? Chociaż wiadomo że przynajmniej na weselu mógłby poudawac, ale może chłop w szoku jest
@Squirell_: nie wiem jak było wiec się wypowiem: dla mnie to mógł być splot kilku czynników - pierwsze primo, bardzo wyraźny preferowany typ urody, w który ona się nie wystrzeliła, drugie primo, zbyt ekspresyjny charakter przez który mógł poczuć się zdominowany i to podziałało jak zastrzyk w dupę, trzecie primo, mam wrażenie że jeśli już na nią zerka to w okolice ust i być może ta wada zgryzu + aparat go
@matkawielebna: Akurst aparat to rzecz przejściowa... Więc gdyby miał odrobinę klasy też powinien tak na to spojrzeć. Tutaj ogólnie typ urody zamknął dalsze pole do dyskusji.
Mnie w tym wszystkim najbardziej dziwi to czemu oni są aż tacy zdesperowani, jak można w wieku 27 lat zgłosić się do takiego programu, zwłaszcza, gdy jest się z dużego miasta... A potem przyjść i oczekiwać nie wiadomo czego
@atomowy_grzybb: wiesz, czym innym jest jak kogoś kochasz i znasz i ta osoba zakłada aparat, a czym innym jak dostajesz go w pakiecie z obcą osobą. Mi by nie przeszkadzał, ale nie każdy musi myśleć tak jak ja
@atomowy_grzybb: to nie tylko aparat ale tez niewykształcenie brody, ja bym sobie #!$%@?ęła implant i fullface żuchwa, podniesienie laserowe dziąseł i botox w tzw gummy smile. Ale ja się znam xD
Chociaż wiadomo że przynajmniej na weselu mógłby poudawac, ale może chłop w szoku jest
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)