Aktywne Wpisy

Winden +108
#ksiazki
Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
źródło: 1000018731
Pobierz
ossprime +44

Takie same embargo nałożyła Rosja na Polskę w 2014 po zajęciu Krymu. Bratni naród, Gierojom Slava
@PomidorovaLova: Jak widzę to już macie prikaz od oficerów, bo chwile temu do mnie gościu napisał "Ile pozwów złożyła Kanada przeciwko USA do WTO xD".
I oczywiście musicie manipulować jak zwykle. Oczywiście pomijacie to co Polska dla Ukrainy
@Szinako: Polska tak dbała o własne interesy, że rząd w szczycie awantury na przełomie kwietnia i maja BEZ ŻADNYCH UWAG zaakceptował przedłużenie o rok bezcłowego obrotu ukraińskim zbożem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@PomidorovaLova: ile wplywa od panstw w ktore USA laduje miliardy dolarow, wspiera militarnie i z ktorych USA przyjelo miliony uchodzcow traktujac ich lepiej niz amerykanow?
Co do mieszania w to zwykłych szaraczków ukraińców masz rację, choć nie widziałem takich komantarzy może dlatego że nie czytam patotagów.