Aktywne Wpisy
picasssss1 +852
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Kearnage +463
A na Wykopie sraczka. Nie do wiary, co partyjniaki wyczyniają z tym portalem
#polska #4konserwy #bekazpodludzi
Chyba jesteś ślepy albo arogancki że nie widzisz burackiego zachowania tych "funkcjonariuszy prawdy "
Jego stacji (-‸ლ). Kupił ją?
Wykopki klaskałyby uszami z radości, jak to "wyjaśnili PiSowca".
@TenXen47: Typie, a jak ja mówię, że robiłem coś "w swojej pracy", to znaczy że jestem właścicielem fabryki?
Jak Petru przychodzi nieproszony na spotkanie Mentzena z wyborcami to jest to akt biologiczny
Jak Rachoń przychodzi w swoje miejsce pracy i krzyknie do Tuska podczas konferencji czy konsultował się z Merkel to jest to spotkanie z Najwyższym
Ale skończ z tym fantazjowanym symetryzmem, bo chamskie i uwłaczające zawodu dziennikarza zachowanie to domena pracowników TVPiS. Wątpię by dziennikarze TVN zniżyli się do takiego zachowania. Nie ta klasa.
@melquiades:
Jak ma pytania to niech ich zaprosi do swojego programu, a nie czekaj. Nie zrobi tego XD
@tbhilt: Przecież Tusk odrzucił bodaj 80+ zaproszeń do programu TVP XD
@chaszczyk: Na podstawie takiej, że gdy Petru rzeczywiście wtargnął ma konwencję Konfederacji, to klaskaliście uszami z podniecenia.
jak Mentzen zaprasza Petru na scenę i błaznuje przeruchanymi cytatami z komedii to kuce bronią funkcjonariusza TVP. No ładnie, ładnie.