Wpis z mikrobloga

Szukam planu 4-dniowego, skierowanego pod siłę i prawdopodobnie powracam do planu nSuns. Ale w tym planie nurtuje mnie jedna rzecz, mianowicie ostatnia seria w głównym ćwiczeniu na maksa. Pamiętam jak wypluwałem płuca robiąc ponad 15 powtórzeń na siadach, albo martwym ciągu. Czy ma to wogóle sens?
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
Nano22 - Szukam planu 4-dniowego, skierowanego pod siłę i prawdopodobnie powracam do ...

źródło: nsuns

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@Nano22 Ja w martwym ciągu nie robię na maksa ostatniej serii. Jak widzę, że powoli trudności mam, to odpuszczam, bo chyba można się połamać przy kiepskiej formie.

Ładne liczby, jak robisz 100 kg na klatę x 8 to Cie nie wypompuje?
  • Odpowiedz
  • 0
@AndrzejBabinicz: To akurat nie moje ciężary tylko z internetu wziąłem zdjęcie dla podglądu, gdyby ktoś nie wiedział, o co mi chodzi.
Jak kiedyś ćwiczyłem z tym planem to też te ostatnią serie robiłem do momentu prawidłowej techniki, ale i tak z tym cisnąłem po 15powtórzeń, gdzie w głównym AMRAP robiłem po 2/3 powtórzenia.

Tak jak np. w na tym screenie gdzie gość ma w MC 240kg w AMRAP, a w ostatniej
  • Odpowiedz
@Nano22: Zastanawia mnie po co robić taką śmieciową objętość jak 60x6, 77.5x5 w CG BP jak wcześniej w zwykłym BP zrobiło się 9 serii w tym 145 kg xD
  • Odpowiedz