Wpis z mikrobloga

@Haerbin: byłem w Lublinie i Warszawie. Jest dobry ale tylko dobry. To nie jest osiągniecie na miarę fenomenu. Mają dobry marketing w internecie i to cała tajemnica. Niemniej trzeba być #!$%@?, żeby stać w takiej kolejce, szczególnie, ze to nie jest okresowo postawiona buda tylko lokal, który za tydzień tez tam będzie xd
@FELIX90: no wg recenzji na google ze wczoraj ludzie stali godzine w kolejce, zeby potem czekac poltorej na kebaba ;))) Swoja droga ciekawe, czy codziennie mieso jest wymieniane, bo to co sie dzieje w srodku cieplego kebaba przez noc jezeli chodzi o bakterie to mozna sobie tylko wyobrazic ;)
@niedorzecznybubr: PiriPiri Cukrowa 9D czy cos, dzis tam na kozie bylem i kolejka byla tylko w lokalu ale tak od drzwi, nie ma ogrodka na zew i raczej nigdy nie bedzie bo jest tam parking. Gimazy na otwarcie ponoc sporo, byl #mrkrycha (0 obserwujacych na tagu :P)
Lepszy kebsik 40? Choc zwykly np w Samosie 30 :| Pizze sa 50% drozej niz kilka lat temu. Ale chyba to nie odkrycie, ciekae