Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +435
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +21
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
Odcinek 2137
#nieruchomosci
a moze zodiak powinien jej zasponsorowac.
Typiara ma 39 lat i nie stac jej na wynajecie kawalerki xD co ona robila przez te 39 lat? Spala?
@Metylo: a gdzie mieszkają do tej pory ? ja #!$%@?. nie każdy nauczyciel mieszka pod mostem !
podpowiem ci: w
tylko dokładnie, zamiast żłopać piwsko przed TV z kiepskimi ja #!$%@?.
w wieku 6 lat cale podwórko grało w piłkę - ja siedziałem obok na lekcjach angielskiego
w wieku 15 lat grali w gry, oglądali VHSy, ja robiłem już krótkie filmiki dla
Tak wszyscy, którzy nie zarabiają +10k nie mają własnego domu, samochodu i rodziny przed 40 to tylko siedzą piją piwsko i palą pety xD chłopie w jakiej bańce ty żyjesz?
Tylko pokazujesz jak podzielone mentalnie jest społeczeństwo. Jesteś człowiekiem sukcesu bo ciężko pracowałeś, ale nigdy nie zobaczysz tych, którzy pracowali równie ciężko ale im się nie udało. Beka z Ciebie i twojego oświecenia.
@Metylo: ja ich cały czas widzę, w sklepie na ulicy...
pracowali równie ciężko ? bredzisz
dobrze, pomijając moje komentarze.
co ta Pani robiła przez 20 lat ? jak próbowała zmienić swoją sytuacje ?
czy była na darmowych szkoleniach aby powiększyć swoją wiedzę i zmienić
Chmurka17
przed chwilą
1
+
@msr99: Chyba sie odkleiles od poreczy jesli uwazasz ze to jest normalna sytuacja, ktora dotyczy wiekszosci polakow.
Podajmy moze fakty:
Zeby miec zasoby w postaci domu, dzialki pod dom, mieszkan oraz samochodow, trzeba miec kapital w okolicach 1 mln
po 1. zgadza się - kapitał 1m_
po 2. rozpocząłem jak pisałem, prace na etat ROWNOLEGLE ze studiami. przez co mało brakowało i bym nie skończył studiów. udało się - promotor był