Aktywne Wpisy
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie

Anonek463 +347
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Kobieta zostawiła dziecko w rozgrzanym aucie, poszła kupić spodnie [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/70617aff20e5bf1b8e40b332a500faecbb884a307bf34ab52c3422412bbda53f,q80.jpg)
Czy on wie że tak się nie jeździ rowerem? Czy Brad Pitt jest jakiś głupi czy coś?
źródło: 1694803233369903
Pobierz@TenNorbert: wtf? Stajesz stopą blisko mocowania, a nie na samym końcu. O ile nie ważysz 120 kg, nawet tanie pedały i korba wystarczą żeby spokojnie utrzymać
Choć też mnie bawi przeświadczenie jak to niektórzy są zdziwieni, że bogaci ludzie palą normalne fajki pokroju Cameli czy innych Marlboro a nie jakiś na zamówienie czy kupują zwykłego kurczaka w biedrze zamiast dziennie jeść argentyńska wołowinę
Słuchawki z kablem, rower z komunii, zwykły t-shirt oraz spodnie dresowe z Pepco !
@duzynos: A kto nie ma tej choroby?
Tak naprawdę wcale nie trzeba osiągać wysokiego statusu materialnego, żeby tak żyć.
Oni nawet tego nie sprawdzają, tak że polecam!( ͡º ͜ʖ͡º
Rozumiem, ale właśnie nie zgadzam się z tym, że trzeba mieć kasy jak lodu żeby mieć #!$%@?.
Ja np. nie mam kasy jak lodu i w zasadzie nie potrafię sobie przypomnieć jednej rzeczy, którą kupiłem w celu pokazania się komuś. Kupuję rzeczy, które spełniają moje bardzo praktyczne oczekiwania i na które mnie faktycznie stać. Bywało, że zarabiałem bardzo dobrze i mogłem kupić np. znacznie lepsze auto, ale miałem w to