Wpis z mikrobloga

#logikaniebieskichpaskow
W tym wątku
https://wykop.pl/wpis/72784275/ale-cuck-blackpill-spermiarzalert
@Itslilianka zwyzywał mnie od beciaków, bo uważam, że kobiecie należy się odszkodowanie za ciężkie uszkodzenie oka które zrobił jej brat.
Tu naprawdę istnieją zjeby które nienawidzą kobiet tylko za to, że są kobietami.
Byłem przekonany, że to tylko kobiety traktują mężczyzn jak gówno, a mężczyźni są prawi i sprawiedliwi, ale widzę że wśród mężczyzn też są #!$%@?, nie tylko wśród feministek.
  • 6
Tu naprawdę istnieją zjeby które nienawidzą kobiet tylko za to, że są kobietami.

@sqlserver: niejeden mnie wrzucił na czarno tylko za to, że powiedziałem, że ma nasrane w deklu, bo nienawidzi kobiet. A jak się zapytasz dlaczego, to już nie doczekasz się odpowiedzi.

Przegrywy myślą że jak poznają "szarą myszkę" to nagle ich życie się zmieni. Nie. Nic się nie zmieni. Dalej będą przegrywami, bo przegryw siedzi w ich pustych łbach
@sqlserver Poczytałem, bo mnie zmartwił twój post. Chyba tylko jedna osoba coś ci powiedziała i faktycznie, nie było to zbyt eleganckie. Czyli faktycznie, każdy facet czepiający się o coś baby to jednak "świnia".:( Wstyd mi, że jestem facetem, jutro pójdę się wykastrować. :)