Wpis z mikrobloga

@przegralamzycie: W sumie 6k za tydzień roboty, coś pięknego. Często się zastanawiałem czy nie jebnąć IT i nie iść w wykończeniówkę/glazurę. Tylko kości ładnie dostają po dupie od takiego np kładzenia kafli.
  • Odpowiedz
@Mortimer_Gothic: przed bylo przede wszystkim zniszczone, ale tak ja tez kochalam te kolorki. Mieszkanie idzie jednak pod wynajem, wiec zaplanowalam je wg obecnych trendow i jeszcze nie ma wielu rzeczy na tych zdjeciach, ktore zaplanowalam by doposazyc. Jakbym dla siebie robila to na pewno bylby RÓŻ na scianie, ale bardziej pastelowy i zielony xD serio
  • Odpowiedz
  • 532
@przegralamzycie dzięki bardzo za naprawdę wspaniałe słowa, pracy było sporo ale najważniejsze że jesteście zadowoleni. Również dziękuję wam za super współpracę i za mecz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Mieszkanie idzie jednak pod wynajem

@przegralamzycie: Przeciez mieszkania remontuje sie po wynajmie a nie przed. Widziales kiedys mieszkanie na wynajem po remoncie?

niektorzy to nawet przed wynajmem wymieniaja piekarnik i kuchenke na jakies starocie po babci.
  • Odpowiedz
@Mortimer_Gothic: ja tam chce zeby przyszli lokatorzy mieli ladnie :3 (i przy okazji chce wiecej pieniedzy, bo wlasnie przez to ze na rynku, a w gdansku to juz w ogole, jest pelno obrzyganych, obleśnych mieszkan za horrendalne kwoty moje bedzie swiezutkie i ladniutkie za horrenadlną kwotę ;))
  • Odpowiedz
@BornToDie69: no tylko ze to nie wyszlo 6k na czysto, bo Mirek musial tu przyjechac, benzyny pelno zuzyl na podroze po castoramie i obi, dodatkowo jeszcze musial tu cos jesc, pic, bo nie stąd chłop i spac w zapachu farb i gładzi (czy czegos). Juz nie mowiac ze pracowal pewnie od rana do wieczora, bo sie w ogole nie opalił a byl nad morzem ;_;
  • Odpowiedz
przy okazji chce wiecej pieniedzy, bo wlasnie przez to ze na rynku, a w gdansku to juz w ogole, jest pelno obrzyganych, obleśnych mieszkan za horrendalne kwoty moje bedzie swiezutkie i ladniutkie za horrenadlną kwotę

@przegralamzycie: no i co, zrobisz casting na najemce ktory wyglada na najbardziej zadbanego, czy licytacje kto da wiecej?
  • Odpowiedz