Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jabby: Płot powstał pod wybory. Miałem z nim coś wspólnego i tam był taki p---------k, że głowa mała. Jedyne co było pewne to to, że termin jest do września i nie ma prawa się to zmienić. Ciekawe czemu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 45
nie miał na celu pokrzyżować planów Łukaszance, ale zatrzymać tych imigrantów którzy za wjazd nie dali w łapę Kaczyńskiemu.

@Jabby: dokładnie. Powinni najpierw polecieć do Afryki, tam w budce kupić wizę i dopiero wtedy szturmować granicę, a oni tak prawie wszyscy na skróty chcieli, a to się tak nie da.
  • Odpowiedz
@mirek_januszy: Szczerze to się trochę cykam bo różne rzeczy z wykopu wychodzą do szerszego grona, a mamy okres przedwyborczy więc nie chcę, że ktoś mnie później ganiał

Jako jeden z przykładów braku organizacji mogę podać, że wojsko na granicy z Rosją musiało rozbierać i przesuwać 10 km płotu przez to, że się ktoś jebnął w oznaczeniach na mapce i wyszli za polską granicę xD
KiedysMialemFejm - @mirek_januszy: Szczerze to się trochę cykam bo różne rzeczy z wyk...

źródło: z29102973IEG,Budowa-ogrodzenia-na-granicy-z-obwodem-kaliningrad

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jabby nakręcanie tematu w mediach państwowych było pod wybory ale cała akcja to nic innego jak operacja angażująca i testująca polskie wojsko i sg
  • Odpowiedz