Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

Żadnych mistrzostw, nigdy nie wygraliśmy. Do dziś żyje się drużyna z lat 70 która z Anglią grała o 3 miejsce.
#mecz
@CzaryMarek Od kiedy Brazylia to bogaty i rozwinięty kraj?
Brazylia to państwo 200 milinoowe w któym wszyscy grają w piłkę, więc nadraibają ilością ludzi, ale średnio wcale nie są tacy mocni jakby przeliczyć na liczbę trenujących dzieciaków.
@CzaryMarek Jakby liczby grały to Indie, Chiny czy nawet USA byłyby w topce.
Po prostu, nasz kraj, nie nadaje się na bycie potęga piłkarska. Zawsze byliśmy i będziemy z tyłu, bijąc się w eliminacjach.
Dzisiejszy mecz choćby to pokazuje. Mniejszy kraj, biedniejszy, niżej w rankingu a nas ciora jak chce. Cała nasza grupa to smiech a jesteśmy
Mniejszy ale nie oznacza to, że tam mniej dzieciaków trenuje piłkę nożną niż w Polsce.