mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Slavcel
@onepnch

Ale tu nie chodzi nawet o p-------------e hajsu na zabawę czy inne. Nie każdy ma w porządku rodziców, z którymi może spokojnie sobie mieszkać bez dostawania k-----y co chwilę i z pozostawaniem w zdrowiu psychicznym. To jest coś, co mało kto docenia i nie zdaje sobie do końca z tego sprawy, że ma to szczęście. Wielu ludzi musi się wyprowadzić chociażby z takich powodów, nawet jeżeli wiedzą, że ich budżet
6
onepnch
2
onepnch
@mirko_anonim: Wróci XD Nigdy nie znikł bo za przeciętną wypłatę to się sam nie utrzymasz
0
A.....e
A.....e
@mirko_anonim Ja się chwilowo wróciłem i już mam dość, wolę być biedakiem w mieście wojewódzkim, ale mieć swobodę wyboru, niż mieszkać na wsi z rodzicami
0
A.....e
A.....e
@onepnch: Spokojnie średnia krajowa wystarcza na utrzymanie się w pojedynkę nawet w mieście wojewódzkim.
0
A.....e
A.....e
0
Z.....3
@Archaniol_bo_rzyga_bryje:

średnia krajowa

Lubię ten termin :D

Obajtek zarobi 50 tys, wykopek 4 500 zł więc średnio obaj zarabiają po 27 250 zł spoko bro można żyć jak pączek w maśle (✌ ゚ ∀ ゚)☞
0
onepnch
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Tak i jestem pewien że wybiorą tego 180cm 6/10 który klepie biedę za średnią krajową zamiast Oskara Dev E. Loperskiego
0
Masterpolska94
0
A.....e
A.....e
Tak i jestem pewien że wybiorą tego 180cm 6/10 który klepie biedę za średnią krajową zamiast Oskara Dev E. Loperskiego

@onepnch: Takie od 1-5/10 to raczej bez problemu, ale z ładniejszymi jest już ciężko.
0