Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: chyba najłatwiej po prostu portale randkowe i od razu o tym napisać, przez co tego typu laski łatwo to zauważą. To jest dość rzadkie zjawisko, więc tak chyba byłoby najprościej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja jestem aseksualna, i moje najbliższe koleżanki też. Choć parę razy na początku związku lubimy się poseksić z nowym chłopakiem. Ale potem przechodzi ochota. Obecnie żadna z nas nikogo nie szuka. A najczęściej przebywamy na torach przeszkód, w barach planszówkowych, w klubach książkowych, na strzelnicy do tarcz :P

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jest takie forum pl.asexuality.org

Poznasz tam dużo ludzi, którzy mają tak jak Ty, bo aseksualizm to nie jest rzadkie zjawisko. Mało tego, jest zdecydowanie częstsze u kobiet niż u mężczyzn, więc będziesz miał w zym wybierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
Ja jestem aseksualna, i moje najbliższe koleżanki też. Choć parę razy na początku związku lubimy się poseksić z nowym chłopakiem. Ale potem przechodzi ochota.

@mirko_anonim: jakakolwiek "ochota" wyklucza aseksualność. Po prostu macie niskie libido.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @Van-der-Ledre wszędzie gdzie są jakiekolwiek tematy aseksualności demiseksualności i tak dalej, czy nawet takie dziewczyny co się uważają za lesbijki, a jednak są z chłopem jak go polubią, wbrew pozorom wiele jest takich dziewczyn, z drugiej strony jest zwiększone ryzyko na trafienie jakichś lewicowo-woke p------------h, ale trzeba po prostu poznawać wiele dziewczyn by odfiltrować te najfajniejsze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak Mirek wyżej zauważył. Przecież większość samotnych madek ma wręcz zerowe libido, bo żyją tylko swoimi bombelkami, a Ty jesteś od dawania kasy i przytulania, kiedy mają ochotę xD
  • Odpowiedz