@Lardor: Jakbym miał na bilet to bym może i bym pojechał. A i tak czekam na info z pracy czy mnie ktoś przyjmie bo jeden Mirek mi ponoć miał załatwić pracę
@login_cwiczebny: potrafią tak gadać non stop o Bogu że nie chce się już ich słuchać po pięciu minutach XD kiedyś usłyszałem że potrzebuję Boga a nie jedzeniaXD
@Kami123x: to musi być jakaś zarzutka, jakbyś naprawdę potrzebował pomocy i nie miał nic to tego wpisu tu by nie było a tak to tylko dej, dej, dej, - chociaż złotóweczkę.
@Kami123x Nie będę pracował na czarno, a jeśli już to tylko praca za biureczkiem przy komputerku, dalej że pracy tu nie ma z moim doświadczeniem. Najlepiej niech praca przyjdzie sama i jakiś frajer z wykopa niech mi ją da, a najlepiej jak mi dacie kase i ciuchy to nie bede musial nadal pracowac. Ty trollujesz, czy serio piszesz? Widać że po prostu jesteś leniem.
Przecież to oni by cię wspierali nie ty ich.
A widać że głód jeszcze głęboko nie zajrzał, że nie chcesz od nich pomocy.
Nie spłoniesz jako niewierny po wejściu do tych budynków. Nawet jeśli pokropili by cię wodą święconą.
Ale jak duma ci nie pozwala to głoduj, i chodź w brudnych ciuchach. Nic mi do tego.
Bo jak bys potrzebował, to byś dumę i uprzedzenia schował do kieszeni.
@Kami123x: Ale spać na ulicy gdzie zruchać cię może pies, będziesz xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie będę pracował na czarno, a jeśli już to tylko praca za biureczkiem przy komputerku, dalej że pracy tu nie ma z moim doświadczeniem. Najlepiej niech praca przyjdzie sama i jakiś frajer z wykopa niech mi ją da, a najlepiej jak mi dacie kase i ciuchy to nie bede musial nadal pracowac.
Ty trollujesz, czy serio piszesz? Widać że po prostu jesteś leniem.