#starfield mi się w końcu ściągnął i nawet zdążyłem pograć sobie z 1h wczoraj i już wiem, że mi się spodoba. Faktycznie na maxa czuć taki klimat Fallout 4 w kosmosie, co mi odpowiada bo bardzo lubiłem katować F4, wbrew opiniom niektórych, którzy mówili mi, że nie wolno mi się dobrze bawić w tego crapa ;P Generalnie jest git i będę sobie pykał. pozdrawiam #gry
@acidd: baw się dobrze mireczku (。◕‿‿◕。) ja to za każdym razem słyszę od znajomych, że jak mogę grać w Assassin's Creed albo Far Cry. Przecież to ch ujowe gry i za każdym razem to samo. A ja się bawię świetnie jak świnia w błocie xD
@mohawk: o dziwo chodzi całkiem spoko: 1440p, gpu 3080, procek to stary i7-6700K i mam ustawione ultra/high Jest płynnie, na oko spokojnie 60fps Myślałem, że będzie gorzej, zwłaszcza jak usłyszałem, że mocno obciąża CPU a okazało się, że nie ma tragedii Kolejny dowód na to, że nie ma co słuchać innych, tylko trzeba samemu sprawdzić
@acidd miałem tak samo z F4. Katowałem jak glupi bo w 2015 kupiłem sobie nowego kompa dla Wieśka. Wiesiek mnie nudził. Przeszedłem, myślę sobie ale zajebista gra, wejdę na recenzje... o Boże, o k---a xD
@Ulany_Utopiec też mam tak z assasinami i far cry. Ludzie się śmieją z takiego Far Cry 6 a ja kocham czasami wsiąść sobie w samochodzik z Chorizo i śpiewać jakieś latino z moją żeńską Dani ( ͡º͜ʖ͡º)
@Ulany_Utopiec: też mnie to rozwala. Mogę sobie nawet grać w Sapera albo Pasjansa cały dzień, jak sprawia mi to radochę (a o to chyba chodzi w graniu) to nikomu nic do tego xD. Tak samo te wojenki PS5 vs XBox Series X vs PC kto więcej fps wyciągnie xD normalny człowiek to macha ręką na takie śmieszne przekomarzanki i gra sobie na czym chce. ( ͡°͜ʖ͡
baw się dobrze mireczku (。◕‿‿◕。) ja to za każdym razem słyszę od znajomych, że jak mogę grać w Assassin's Creed albo Far Cry. Przecież to ch ujowe gry i za każdym razem to samo. A ja się bawię świetnie jak świnia w błocie xD
@Ulany_Utopiec: Rel, ja pykając we wszystkie Watch_Dogsy jak p------n ( ͡°ᴥ͡°)
@przegro_pisarz: czy ja wiem? przez te moje 30 lat grania to ja już nie wiem, które gry były goty a które nie. Po prostu jak coś mi się podoba to gram i tyle, nie mam serca do układania rankingów i stopniowania poziomu przyjemności
@acidd: jak lubisz gierki od bethesdy to pewnie że będzie się podobać, mnie trochę optymalizacja zawiodła poczekam trochę na mody czy inne settingi. W ogóle śmieszny jest brak DLSS gdzie już powstały mody używającego tego xD
@acidd: Ja nie pograłem bo gra mi się nawet nie odpaliła na gtx1660ti ani RX580. To jest wyraźne niedopatrzenie - ja decyduję czy chcę grać w piksele w 320x240 na ustawieniach low low a nie producent.
@acidd: W sumie nie widziałem na tagu, żeby ktoś zabraniał Ci się dobrze bawić ale jednak ten starfield to straszne g---o i nie powinno wyjść w takim stanie w jakim jest aktualnie. Zagrałem może z 4-5h i no jest ciężko XD. Ja jedynie nie rozumiem chwalenie tej popeliny, bo z dobrze zrobioną grą ma niewiele wspólnego.
@JanImperator: To nie jest niedopatrzenie a gra wymaga sporej mocy. Twoja karta jest słabsza niż na konsolach więc co tu się dziwić że nawet nie odpala?
@acidd: Zrób na początek kilka misji głównych, bo okazuje się, że jak zrobisz najpierw misje dla różnych frakcji, a dopiero potem zaczniesz misje główne, to jedna z misji nie rozpocznie się przez buga i wtedy nie można kontynuować głównego wątku. Mam nadzieję, że Bethesda to szybko naprawi, bo nie chcę stracić ponad 30 godzin grania
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Generalnie jest git i będę sobie pykał.
pozdrawiam
#gry
Jest płynnie, na oko spokojnie 60fps
Myślałem, że będzie gorzej, zwłaszcza jak usłyszałem, że mocno obciąża CPU a okazało się, że nie ma tragedii
Kolejny dowód na to, że nie ma co słuchać innych, tylko trzeba samemu sprawdzić
@Ulany_Utopiec: to tak jak u mnie xD No skandal co nie? Jak można? :P
źródło: xd
Pobierz@Ulany_Utopiec: Rel, ja pykając we wszystkie Watch_Dogsy jak p------n ( ͡° ᴥ ͡°)
a assasina z nudow w gamepassie sciagnalem oddysey i to jest to, zajebiste takie zwiedzanie i przy okazji fabula
@acidd: pjona ziomeczku