Aktywne Wpisy
DarkZizi +137
Chłop 31 lat siedzi cały dzień i uczy się podstawowej matematyki, którą rozwalają w 3 sekundy dzieci z podstawówki. A wszystko po to, żeby może dostać pracę biurową w normalnej firmie i skończyc pracować w januszexach, gdzie chcą cię wyrzucic z pracy za to że chcesz skorzystać z prawa do urlopu. Śmiech na sali...
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
Kasahara +131
Ogólnie taka refleksja na temat siłowni i chyba jednego z większych błędów jakie można popełnić. Czyli overthinking. Niestety cegiełkę do tego przykładają YouTubowe gwiazdy typu Sebastian Kot i jemu podobni (ale nie chodzi tu o stricte Sebę, chce robić zasięgi i o to chodzi na YT).
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PS. Jak wynajmiesz polskich robotników do kopania rowu i zasypywania go, to pieniądze też otrzymają polscy podatnicy.