@paniczhrabi ludzie jak mają jakieś kilkuletnie fixy to raczej jeszcze nie czują uderzenia stópek tak bardzo. Problem z chętnymi na nowe mieszkania/domy.
@gonzo91 powtórzę to co już kiedyś napisałem - co z tego, że ceny nieruchomości spadły, jeśli moja zdolność kredytowa spadła jeszcze bardziej. Uwielbiam st00pki.
@Dalamar: Ale ratować i dotować deweloperów nie da się bez końca i nawet deweloperzy dobrze to wiedzą, nie uruchamiając zbyt dużo nowych inwestycji na kolejne lata, bo wiedzą, że bal będzie trwał krótko (do wyborów, max do końca roku)
@gonzo91: my wyjechalismy z Birmingham to patrzec juz na to miejsce nie mozemy. Teraz probojemy Kanade, a jesli nie bedzie sie podobac to uderzamy wlasnie w North East i tam bedziemy chcieli kupic wlasny kat. Ale poki co fingers crossed za Kanade.
@Steven_Hyde: Ale ja mówię co obecnie oferują online, dla zobrazowania sytuacji, Po co mam iść już na rozmowę skoro jeszcze nie mam 3 miesięcy udokumentowanych payslipow
#gielda #nieruchomosci #uk
źródło: temp_file2535641687225327037
PobierzProblem z chętnymi na nowe mieszkania/domy.
@gonzo91: to też przez stopy
'> mamy całkiem solidną korektę
`> 5% spadku przez rok
Wybierz jedno xD
w.pis na to: "not on my watch"
tak się dla nas poświęcili, jeb....ncy :)
Jak ktoś ma problemy ze spłatą bo stopy wzrosły z 1-2 na 5-6% to ręce opadają,
Brać kredyt trzeba z myślą że raty wzrosną 3x to co jest do płacenia jak są na 1-2%
Biorą kredyty na styk a
Po co mam iść już na rozmowę skoro jeszcze nie mam 3 miesięcy udokumentowanych payslipow