Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +676
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +330
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

#blackpill
Nie podam swojego poziomu atrakcyjności i nie taguję przegryw, bo nie chce mi się tłumaczyć, że blackpill i przegryw to dwa różne pojęcia. Powiem tylko, że zrobiłem ascension z sub5 przez leanmaxxing i znam perspektywę osób z obu stron spektrum.
Nie mam tutaj konta, a chciałbym podzielić się pewnym przemyśleniem. Dlaczego w zasadzie przez zdecydowanie większą cześć społeczeństwa, naszych rodziców, kobiety, znajomych i przyjaciół (kto posiada), propagowane jest podejście przede wszystkim bluepillowe i bardzo, bardzo sporadycznie redpillowe? W zasadzie odkąd pamiętam, słyszałem niemal wyłącznie opinie, że wygląd zewnętrzny albo nie jest w ogóle istotny, albo jest co najwyżej dodatkiem do ogólnego postrzegania mężczyzny. Dlaczego wmawia się nam, że pewność siebie, charakter, a nawet po prostu bycie dobrym człowiekiem zapewni nam szczęśliwe życie u boku pięknej i kochającej kobiety? Mężczyźni otwarcie twierdzą, że wygląd kobiety jest najważniejszym czynnikiem jej atrakcyjności, a nam mówi sie, aby skupić sie na nauce, karierze, że jeszcze za mlodzi, jeszcze nie teraz, patrząc na równieśnik w gimnazjum oglądaliśmy nasze oneitis w objęciach innych chłopaków, a rodzice mówili nam, że to błahe miłostki, których teraz nie potrzebujemy? Dlaczego młody chłopak, gdyby przypadkiem nie trafił na piewców blackpilla, przeszedłby przez życie nie raz nawet nie wiedząc, dlaczego nie odnosi w nim sukcesów?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: pics or didnt happen